Barcelona Cultura

Tercer col·loqui de Relats de l’Arnau: ‘Rutines’

Amb aquest títol tindrà lloc el proper 27  de novembre el darrer col·loqui d’un cicle dedicat a les memòries del Paral·lel i del Teatre Arnau. Es tracta d’un cicle gratuït, organitzat per l’equip de memòria de l’Arnau Itinerant i coodinat per la cooperativa Laberint Cultura.

El Paral·lel de dia i el de nit eren dos mons oposats? Quines relacions trobem? En aquest col·loqui podreu sentir les veus de Josep Cunill, filòsof i autor dels llibres Gran Teatro Español (1892-1935). Història del primer teatre del Paral·lel i Elena Jordi. Una reina berguedana a la cort del Paral·lel; Elsa Plaza, doctora en Història de l’art, escriptora, il·lustradora, pintora, especialista en teoria del feminisme, estètica, memòria, i autora del llibre Desmontando el caso de La Vampira del Raval. Misoginia y clasismo en la Barcelona modernista, Mercè Tatjer, historiadora i doctora en Geografia, especialitzada en història i geografia urbana.

El mateix dia, mitja hora abans de l’inici del col·loqui (a les 18.30h), podreu visitar al mateix lloc (Calàbria, 66) la “Barraqueta de l’Arnau”, una parada informativa on podreu compartir els relats, objectes, imatges i records que tingueu relacionats amb el teatre Arnau. Amb aquests testimonis anirem enriquint l’arxiu virtual i dissident del teatre Arnau i del Paral·lel.

Per a més informació sobre el projecte: arnau@laberintcultura.com