Vídeo de Diálogos Electro Flamencos – Poble Sec al carrer Puríssima Concepció

Diálogos Electro Flamencos és el nom d’una serie d’encontres realitzats a tot arreu de l’estat (Granada, Barcelona, Sevilla, Madrid…) que es definia com:

una trobada intensa, una confabulació entre diferents creadors de l’àmbit del flamenc per convocar un diàleg catastròfic entre veus, cossos, llocs i màquines. D.E.F. Vol engegar un procés de creació condicionada, intuïtiu, obert a la sorpresa i a la irrupció del desconegut, amb la voluntat d’activar els ressons i els matisos del context en el qual es desplega. <http://www.saladartjove.cat/ca/i/educaci%C3%B3/di%C3%A1logos-electro-flamencos>

L’edició realitzada a Barcelona vaig a estar coordinada per Pablo P. Becerra al costat de Santi Barber de Bulos.net. Així mateix el projecte comptava amb la col·laboració de diversos col·lectius i agents socials del barri del Poble-sec, com a Taller de Ficció o la Coral Popular del Poble Sec.

El projecte vol transitar de manera experimental, els imaginaris del flamenc: els seus clixés, ritus i gestualitats, així com bussejar en l’imaginari del barri del Poble Sec de Barcelona; les seves històries, mites i espais. <http://www.saladartjove.cat/ca/i/educaci%C3%B3/di%C3%A1logos-electro-flamencos>

DEF Poble-sec forma part, amb altres accions artístiques del CCCBarri, Taller de ficció o el Laboratorio Reversible, de tot un grup d’accions per vincular pràctiques artístiques, altres memòries, col·laboració amb agents socials al voltant del Carrer Puríssima Concepció i El Solar de la Puri que han sigut remesclades en diferents moments. Alguns d’aquest moments han tingut joc dins de l’Arnau, com potser Les altres lluites del Paral·lel, el espectacle híbrid portat a terme per Adriano Galante, Sara Fontán i Alba G. Corral com part de la programació de Creuem el Paral·lel.