Barcelona Cultura

Comunicat sobre la resolució dels projectes de l’Arnau Itinerant 2020

La comissió de selecció de projectes de l’Arnau Itinerant 2020 continua treballant en la valoració de les propostes que van presentar-se a la crida 2020 per formar part de la programació del Teatre Arnau Itinerant d’enguany.

Des de l’Arnau Itinerant som conscients que la situació per a les persones vinculades a l’àmbit cultural és molt complicada i, per tant, entenem el neguit al voltant de la resolució i estem intentant agilitzar el procés, dins del que les circumstàncies permeten.

Cal destacar que la majoria de projectes presentats no es podrien realitzar de la manera com es van plantejar, ja que s’hauran d’adaptar a les condicions que s’estableixin un cop arribada la fase de desconfinament en què es puguin començar a realitzar les tipologies d’activitats que defineixen cada projecte.

Volem deixar clar que totes aquestes restriccions i limitacions no han d’aturar la posada en marxa d’iniciatives culturals, tot el contrari! Però si que caldrà una adaptació dels projectes seleccionats per garantir que els criteris establerts en les diferents normatives siguin respectats.

En resum, la resolució de la selecció de propostes que formaran part de la programació de l’Arnau 2020 continua en marxa, però lamentem que la publicació dels resultats encara no es pot produir.

Treballem per poder continuar amb la resolució, tot vetllant per la seguretat de treballadors/es públics, treballadors/es culturals i altres persones que formen part del Teatre Arnau. Confiem en què podem tornar amb més forces i energies a construir entre totes el teatre Arnauque volem i esperem que en un termini aproximat de 30 dies podrem donar-vos ja una resolució.

Gràcies per la vostra comprensió.