Espectacle i taller d’ombres gitanes de l’Arnau Itinerant

Arriba carnestoltes i des de l’Arnau Itinerant us proposem una activitat adreçada a tots els públics perquè els més petits de la casa desenvolupin les seves habilitats creatives.

En el marc de La Barraca de Fira del Paral·lel, un dels projectes artístics i comunitaris que integren la programació de l’Arnau Itinerant d’enguany, volem demostrar-vos que només amb el cos i les mans ens podem convertir en un altre personatge i viure la màgia del Carnestoltes i moltes altres històries. Mitjançant el teatre d’ombres, un grup de dones Gitanes del Carrer la Cera de l’Associació Carabutsí i el grup de teatre El gecko con botas ens conviden a viatjar per la història i empremta del poble romaní a la nostra ciutat.

L’espectacle és una preestrena de l’obra realitzada conjuntament per l’Associació Carabutsí i l’Associació Inter-Acció que forma part del projecte La Barraca de Fira del Paral·lel. Dins d’aquesta barraca -una rèplica de les que existien abans al nostre Paral·lel- diferents artistes feien teatre d’ombres, música i màgia. Ara són veïns i veïnes els que ens il·lusionaran amb el seu art.

Després de l’espectacle, es realitzarà un petit taller on els artistes ensenyaran a tota la família com fer teatre d’ombres.

L’activitat tindrà lloc el divendres 12 de febrer a les 17.30h al Centre Cultural Albareda del Poble-sec. És gratuïta i cal fer reserva prèvia a través d’aquest enllaç