L’Arnau busca tres projectes escènics per a Sant Antoni!

L’Arnau Itinerant busca propostes artístiques diverses (teatrals, musicals, de dansa, amb especial interès per tots els formats híbrids i experimentals que es puguin imaginar…) per a omplir la seva programació al barri de Sant Antoni el 2022. De la mà de la Federació d’Entitats de Calàbria 66, entitat que coordinarà el seu desplegament, i de l’acompanyament de membres de l’assemblea volem triar tres projectes escènics. Busquem propostes en procés, que vulguin mostrar-se durant el seu procés creatiu, però també obres acabades que no hagin tingut prou recorregut apostant així per criteris de sostenibilitat cultural.

Comptem amb un pressupost màxim 2350 € (més impostos) per al desenvolupament de cadascuna, que han de contemplar totes les despeses, incloent-hi les tècniques. L’espai i l’esfera pública seran claus en el desplegament de la programació, sent la Sala Mercat (la planta soterrània i els voltants del Mercat de Sant Antoni) un lloc amb especial protagonisme.
Els criteris sota el que es triaran els projectes seran la qualitat artística, l’interès social, les necessitats del territori, així com a l’adequació de la proposta amb la filosofia i maneres de fer del Teatre Arnau (vegeu següents punts d’aquesta convocatòria). La selecció serà a càrrec de la comissió de programació específica que s’ha creat per a l’ocasió i serà refrendat en assemblea.

Envia un breu descriptor artístic i tècnic del projecte de màxim dues pàgines, a arnauitinerant@gmail.com amb l’assumpte “crida programació Sant Antoni” abans del 22-2-22.

A n’aquest document pots trobar una mica més d’informació sobre aquesta crida i la seva relació amb l’Arnau Itinerant.