Ruta flamenca ‘Mundos Paralelos’

En el marc de Creuem el Paral·lel, Mundos Paralelos proposa una ruta pels llocs que el flamenc ha habitat en el Paral·lel i els seus voltants a partir d’una doble lectura. D’una banda, la mirada investigadora de la historiadora Montse Madridejos i per un altre la interpretació performativa a partir de les seves troballes del Laboratori de recerca des del flamenc IT, coordinat per Juan Carlos Lérida. L’activitat pretén recuperar l’imaginari de la presència del flamenc en el Paral·lel, minoritzada per bona part de les recerques al voltant de la història d’aquest, i portar-lo al present mitjançant una reinterpretació artística des del flamenc contemporani.

Es farà un recorregut des de finals del segle XIX i principi del XX fins als nostres dies: un viatge a peu des de Carmen Amaya fins a Enrique Morente, des del Teatre Olympia fins al Molino, passant per l’Arnau i la sala Bagdad.

Aquesta activitat a l’aire lliure es realitzarà el diumenge 1 de desembre d’11 a 13h (i després es farà un vermut) per a un aforament màxim de 15 persones.

Inscripcions:

Envieu correu electrònic amb el vostre nom i cognoms a hola@transductores.info; amb l’assumpte: “inscripció Mundos paralelos