×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /var/www/apps/app0392/www/umbral/includes/menu.inc).
The List

Recopilada i actualitzada cada any per UNITED for Intercultural Action, una xarxa contra la discriminació formada per 550 organitzacions a 48 països, The List (La Llista) documenta informació relacionada amb les morts de 35.597 persones refugiades i migrants (documentació a data 30 de setembre de 2018) que han perdut les seves vides dins i fora de les fronteres d’Europa des de 1993 degut a les polítiques estatals i els seus defensors. Des de 2007, en col·laboració amb artistes i institucions, Banu Cennetoğlu ha facilitat versions actualitzades de La Llista utilitzant espais públics com panells publicitaris, xarxes de transport i diaris.

Traduïda per l’Associació La Llista Oblidada i editada per Maike Moncayo.

www.list-e.info

www.unitedagainstracism.org

The List

Banu Cennetoğlu

Ankara, Turquia, 1970

Banu Cennetoğlu (1970, Ankara, Turquia) viu i treballa a Istanbul. Explora la dimensió política, social i cultural de la producció, representació i distribució del coneixement. Cennetoğlu qüestiona com aquestes accions alimenten el pensament col·lectiu d’una societat i passen a formar part de la seva ideologia. El 2006 va iniciar el projecte BAS, un espai a Istanbul centrat en la col·lecció i producció de llibres d’artista i material imprès.

 

Visita l'exposició a : 
Passeig de Gràcia