×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /var/www/apps/app0392/www/umbral/includes/menu.inc).
Open The Gates, 2018

El setembre de l’any 2017, Esono va ser detingut per haver il·lustrat un còmic crític amb la dictadura d’Obiang. Víctima d’una manipulació política, va ser internat a la presó de Black Beach. La seva intervenció és una denúncia a favor de la llibertat d’expressió i els drets humans, quan les causes estan en la corrupció i en els interessos polítics, a través d’una sèrie d’il·lustracions relacionades amb la censura.

Open The Gates, 2018

RAMÓN ESONO

Micomeseng, Guinea Equatorial, 1977

Ramón Esono és il·lustrador, bloguer i activista. Utilitza el còmic per denunciar les desigualtats que caracteritzen alguns dels països africans, concretament Guinea. Mitjançant el seu treball qüestiona les estructures econòmiques i polítiques que sovint s’utilitzen per tapar accions polítiques que provoquen aquestes desigualtats. Esono ha estat guardonat amb diversos premis internacionals pels drets humans.

Visita l'exposició a : 
Diagonal