×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /var/www/apps/app0392/www/umbral/includes/menu.inc).

En aquest web de l’Ajuntament de Barcelona s’han considerat les mesures següents per permetre als usuaris i usuàries accedir a tots els continguts i les funcionalitats amb més facilitat.

 • Multinavegador:

  Les pàgines es visualitzen correctament en diferents navegadors utilitzats per a l'anàlisi (Mozilla, Internet Explorer, Safari, Chrome).

 • Títols:

  Als títols de la pàgina s’anomena el portal i la secció per tal que els usuaris i usuàries puguin contextualitzar-ho.

 • Imatges:

  Les imatges contenen alternatives textuals.

 • Contrast de colors:

  Les característiques visuals del web (tipus de lletra, color de text i fons) s’han definit mitjançant el full d’estil. Cal que compleixin les pautes d’accessibilitat referents al ràtio de contrast en el nivell AA.

 • Idioma:

  L’idioma de les pàgines està marcat correctament.

 • Llenguatge:

  El llenguatge de la pàgina és simple i adequat per al públic al qual s’adreça el contingut.

El desenvolupament dels webs de barcelona.cat es basen en la consideració de les pautes d’accessibilitat al contingut WCAG 2.0. Obre en una finestra nova , en el nivell AA, establertes pel W3C (Consorci de la World Wide Web).

Més informació sobre l’accessibilitat web i els recursos d’accessibilitat, i per configurar les opcions dels diversos navegadors la trobareu al web d'accessibilitat de l'Ajuntament de Barcelona. Obre en una finestra nova.

En cas que trobeu barreres al web, cal que ens les indiqueu per mitjà d’aquest formulari. Obre en una finestra nova.