×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /var/www/apps/app0392/www/umbral/includes/menu.inc).
Collage, 2018

L’artista assenyala com dins d’algunes posicions feministes trobem sovint empremtes racistes, sobretot en els tractes discriminatoris practicats per persones amb certs privilegis sociopolítics i econòmics. En aquest sentit, és una denúncia que vol subratllar què pot fer el feminisme davant del racisme, des de perspectives afins a moltes de les exigències actuals. Reivindica que el feminisme serà antiracista o no serà.

 

Collage, 2018

Eulàlia Grau

Barcelona, 1946

Eulàlia Grau és una de les artistes més significatives respecte a un dels episodis de canvi més importants de la societat catalana i espanyola. El seu treball se centra, des de la dècada dels setanta, en la reivindicació feminista i en una crítica al sistema capitalista, relacionant el benestar amb el consum i l’explotació. Com és habitual a la seva obra, fa servir el collage o el fotomuntatge per qüestionar situacions quotidianes i familiars. 

 

Visita l'exposició a : 
Maria Cristina