×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /var/www/apps/app0392/www/umbral/includes/menu.inc).
View From Above, 2017

Mitjançant dues captures del seu film titulat View from above, coneixem les conseqüències negatives dels atacs injustificats a la població civil. D’una manera subtil, la seva càmera rastreja imatges des d’una maqueta que conté les restes d’una ciutat completament en ruïnes. Assenyalant els problemes que sorgeixen durant aquest tipus de conflictes, prova d’oferir una imatge de la vida quotidiana de les persones que viuen en aquestes situacions.

 

View From Above, 2017

Hiwa K

Sulaymaniya, Kurdistan-Iraq, 1975

Artista visual, músic i teòric. Es va graduar a l’escola secundària a l’Iraq i va continuar la seva educació de manera autodidacta. Hiwa K dona visibilitat al racisme existent envers les minories en alguns països musulmans, tal com exemplifica la situació del poble kurd en relació amb el poble iraquià. Moltes de les seves obres es caracteritzen per una forta dimensió col·lectiva i participativa, on se subratlla la importància dels sistemes d’ensenyament i aprenentatge, insistint en el fet d’obtenir coneixement des de l’experiència quotidiana i la reflexió compartides.

Visita l'exposició a : 
Drassanes