×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /var/www/apps/app0392/www/umbral/includes/menu.inc).
Golden Visa, 2018

La intervenció col·lectiva presenta diferents nivells de lectura, i mostra les contradiccions que caracteritzen la migració des de la crítica dels estereotips relacionats amb la publicitat, els mitjans de comunicació i els sistemes bancaris. Utilitzant estratègies similars, ofereixen una campanya publicitària que ironitza copiant la seva estructura iconogràfica i de disseny, per modificar el significat original mitjançant la introducció de missatges contraris a la seva creació a través d’una manipulació poètica.

 

Golden Visa, 2018

Rogelio López Cuenca i Elo Vega

Màlaga, 1959. Huelva, 1967.

Rogelio López Cuenca és activista, artista visual i poeta. El seu treball aborda qüestions clau de les societats contemporànies, entre les quals destaquen temàtiques com la creació d’identitat, la migració i el racisme. Des de fa anys col·labora amb l’artista Elo Vega, que fa temps que dona veu a projectes que qüestionen la desigualtat de gènere. 

Visita l'exposició a : 
Espanya