×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /var/www/apps/app0392/www/umbral/includes/menu.inc).
On the Wall about the Walls, 2018

La intervenció es desdobla en l’espai públic, a través d’un graffiti On the Wall about the Walls mitjançant el qual es reivindica un tracte més adequat als migrants i refugiats, com recull la legislació europea i americana. La passivitat de molts governs permet l’incompliment dels drets humans. Per mitjà d’una iconografia senzilla i directa, mostra com la societat contemporània assimila de manera banal l’estructura d’un sistema que no permet parlar d’igualtat, ja que invisibilitza moltes situacions de discriminació actuals.

 

On the Wall about the Walls, 2018

Dan Perjovschi

Sibiu, Romania, 1961

És dibuixant, il·lustrador, escriptor, periodista i autor de performance romanès. Els seus treballs representen una combinació de dibuix, dibuix animat, art marginal i graffiti. Podem trobar-los de manera temporal en parets de museus i altres espais institucionals del món. Però, sobretot, a l’espai públic. Perjovschi aborda en els seus treballs temes de crítica social, política i econòmica. Ha tingut un rol important en la cultura romanesa, sent il·lustrador i autor d’articles per a la Revista 22 de Bucarest.

 

Visita l'exposició a : 
Mundet