×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /var/www/apps/app0392/www/umbral/includes/menu.inc).
Frontera Sur

Aquí presentem dues fotografies de Pedro Mata que mostren la violència amb què molts migrants conviuen diàriament a causa de les transgressions sistemàtiques de la legislació vigent.

Es reporta i denuncia l’arbitrarietat i les vulneracions sistemàtiques de drets que es donen a la frontera sud, espai de no dret i excepcionalitat jurídica. La primera edició de l’informe (2016/2017) se centra en les entrades per via terrestre; la frontera sud espanyola és l’únic enllaç entre Europa i l’Àfrica: ciutats autònomes de Ceuta i Melilla (Regne d’Espanya) i les seves veïnes Nador i Tetuan (Regne del Marroc). La segona edició (2017/2018) mira cap a les vies marítimes: les rutes del mar d’Alborán, l’estret de Gibraltar, les costes del Llevant espanyol, les illes Balears i Canàries, Ceuta i Melilla.

El projecte “Frontera sur” és fruit d’un treball conjunt de membres d’Irídia - Centre per la Defensa dels Drets Humans, Fotomovimiento i Novact.

http://www.ddhhfronterasur.org

 

Frontera Sur

El projecte #DDHHFronteraSur (2016/2018) visibilitza les vulneracions dels drets humans que viuen persones migrants que accedeixen o intenten accedir a territori europeu a través de la frontera sud de l’Estat espanyol. Mostra les conseqüències de la falta de vies legals i segures per migrar. 

Visita l'exposició a : 
Guinardó - Hospital de Sant Pau