CASAL D'ESTIU VIL·LA URÀNIA: Estiu a Urània (de 3r a 6è de primària) - TRÀNSIT PROJECTES SL - De 8 a 12 anys - Centre cívic Vil·la Urània

Centre Cívic Vil·la Urània

Des de 25/06/2024 al 19/07/2024

Inscripcions a partir del 2 d'abril

Cada setmana, els infants descobriran un món nou a través de tallers especialitzats per aprendre i divertir-se a la vegada.

Instal·lació accessible

Centre Cívic Vil·la Urània

Adreça:
Carrer de Saragossa, 29
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
el Putxet i el Farró

Horaris i preus

Inscripcions

Inscripcions PRESENCIALS :

Centre cívic Vil·la Urània

c/ Saragossa, 29

Tel. 937061295  

Horaris inscripcions presencials:

Dijous: de 15.00 a 17.00 hores  

Dissabte: de 10.30 a 13.30 hores  

(Preinscripcions online a partir del 2/4/23, a través de l'aplicatiu de la Campanya de vacances de l'Ajuntament de Barcelona. Aquesta preinscripció serà només una reserva de la plaça. Posteriorment les famílies rebran un correu del centre i hauran d'enviar la fitxa + documentació especificada posteriorment + comprovant de pagament per tal de fer la inscripció definitiva. Per fer la inscripció caldrà enviar escanejada la següent documentació: - Fitxa d'inscripció (us la farem arribar per mail) - DNI infant (o llibre de família) - Carnet de vacunes - Targeta de la seguretat social (Cat Salut) - DNI mare o pare o tutor/a Tota la documentació requerida, s'haurà d'enviar en un termini de 10 dies després d'haver rebut el correu. El pagament només es podrà fer mitjançant ingrés bancari. No acceptem diners en metàl·lic.)

Altres

Se celebra a

Centre Cívic Vil·la Urània

Organitzat per

Trànsit Projectes

Promogut per

Casal Infantil Vil·la Urània

If you would like to make a correction related to this activity...

LET US KNOW