41°22′14″N 2°09′00″E de Manuel Rodríguez

Activitat finalitzada

Adreça
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 7, 08038 - Barcelona
Horari
dg. 08 oct. · 17:00 - 17:30
Saltar la galeria principal

El coreògraf Manuel Rodríguez dialoga amb la intervenció artística Psicoarquitectura d’Oscar Abraham Pabón amb el solo de dansa 41°22′14″N 2°09′00″E

Fruit de la col·laboració entre la Fundació Mies Van der Rohe i El Graner, centre de creació de dansa i arts vives, Manuel Rodríguez presenta 41°22′14″N 2°09′00″E, una intervenció des del llenguatge de la dansa que dialoga amb l’obra Psicoarquitectura d’Oscar Abraham Pabón, un gran mur de ceràmica disposat sobre l’aigua que durant tres setmanes transformarà l’espai del Pavelló Mies Van der Röhe. 

Aquest mur esdevé el punt de partida de la dansa que proposa Manuel Rodríguez, una reflexió sobre la pròpia identitat, la resistència i les emocions que l’han condicionat en diferents moments vitals. Un mur que protesta i s’exhibeix, però també amaga i guarda. 

La coreografia entorn de l’obra Psicoarquitectura indaga en l’efecte i el ressò que produeix el cos en col·lisió amb elements com l’aigua, el maó o el marbre, per generar una deriva de l’obra d’Oscar Abraham Pabón i habitar el Pavelló des del seu caràcter transformador i la seva memòria. 

41°22′14″N 2°09′00″E s’emmarca en el programa estable Pavelló de Música i Dansa de la Fundació Mies Van der Röhe que convida a gaudir de la música i la dansa en aquest espai que les fa especials.

 

Creació i interpretació  Manuel Rodriguez  

Acompanyament artístic: Javier Pividal  

So: Aire   

Durada: 30 min  

Activitat coorganitzada per la Fundació Mies Van der Rohe i el Graner, centre de creació de dansa i arts vives.

 

Per aquesta activitat no cal inscripció prèvia. 
Més informació