L’Art de caminar. Passejades sonores d’Arts i Salut pels camins de Montjuïc

Per aquesta activitat cal inscripció prèvia. Inscriu-te

Activitat finalitzada

Adreça
Palau Nacional, Parc de Montjuïc, s/n, 08038 - Barcelona
Franja horària
Matí
Horari
dg. 08 oct. · 10:30 - 12:30
Saltar la galeria principal

L’Art de caminar proposa una passejada sonora pel parc de Montjuïc per promoure el benestar a través de la immersió en les arts que anem trobant al nostre pas i en un entorn privilegiat. Tot mentre gaudim del plaer de caminar, amb els beneficis que comporta.
 

L’Art de caminar proposa una passejada sonora autoguiada pel parc de Montjuïc, per fer salut i promoure el benestar a través de la immersió en els elements artístics que anem trobant, i en l’entorn extraordinari que connecta el Castell de Montjuïc i el MNAC. Al llarg de la ruta, gaudirem de la pintura, l’arquitectura, la literatura, la música, l’escultura, la jardineria... i del plaer de caminar, amb els beneficis que comporta per a la salut física i mental.

Mentre passegem seguint el relat que ens narrarà Sílvia Bel, a banda d’allò que ens surt al pas, gaudirem també d’altres elements artístics relacionats amb l’itinerari, com ara fragments literaris i musicals, o de l’arxiu de la Filmoteca de Catalunya, fotografies de les col·leccions del MNAC, etc. A més, personal d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut ens proposarà algunes activitats destinades a potenciar la relaxació, la concentració i el gaudi, com ara l’atenció plena o respiracions, i propostes per emprar la fotografia amb el mòbil com a fil conductor, un recurs lúdic i artístic que ens ajudarà a observar amb més atenció l’entorn.
Més informació

També et pot interessar