Visita al Museu Fran Daurel

Per aquesta activitat cal inscripció prèvia. Inscriu-te

Activitat finalitzada

Adreça
Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, 13, 08038 - Barcelona
Franja horària
Tot el dia
Horari
ds. 07 oct. · 10:00 - 20:00
dg. 08 oct. · 10:00 - 20:00
Saltar la galeria principal

El Museu Fran Daurel, ubicat a l’interior del Poble Espanyol des de l’any 2001, conté més de 300 obres de figures clau de l’art contemporani com són Picasso, Dalí, Miró o Tàpies a través d’una única exposició.

El museu, inclòs en la visita a tot el Poble Espanyol, ofereix un recorregut pels diversos moviments en una extensa mostra que inclou pintura, escultura, ceràmica, vidre i tapís i que viatja de l’abstracció a l’art figuratiu passant per l’Informalisme, l’Expressionisme, el Surrealisme, l’Hiperrealisme i l’art conceptual. Es tracta d’una exposició d’obres de més de 80 artistes de fama mundial de diferents generacions, com són Picasso, Miró, Dalí, Tàpies, Barceló o Chillida.

El Museu Fran Daurel està format per 2.500 m² de mostra permanent, una sala per a exposicions temporals i un auditori. A més, el fons d’aquesta col·lecció privada s’extén a l’Espai Guinovart, sorprenent i polivalent. Aques edifici circular presidit per una escultura gegant del reconegut artista informalista català Josep Guinovart anomenada Contorn-Entorn. Formada per diferents nivells que aprofiten al màxim la llum natural que entra des d'una gran claraboia, és una obra impactant que val la pena observar.

Aquesta exposició s’inclou en el contingut cultural que el Poble ofereix de manera estable a tots els seus visitants.

Més informació

Àmbits
Exposicions
Organitzadors
Poble Espanyol

També et pot interessar