A causa de l'eliminació de les restriccions d'aforament, s'amplien les places d'algunes activitats de Viu Montjuïc. Les inscripcions estaran obertes fins divendres, 15 d'octubre, a les 19:00 hores.

Animalada

Dissabte 16 d'octubre

A les 11:00

Jardí Botànic

Alguns dels objectes que llencem s'han rebel·lat. No volen ser abandonats quan es fan massa vells o ja no serveixen. S'han escapat del seu trist destí i s'han convertit en jocs-animals. Del munt de ferralla a poc a poc en van sortint formes, colors, trossos de jocs i moltes preguntes. Quin animal serà? Com s'hi deu jugar? Serà difícil?

T'imagines donant cireres a un cocodril? Has ajudat mai un elefant a regar flors amb la seva trompa? No t'has convertit mai en una abella perduda en un camp de flors?

Si tot això et sona a estrany però et sembla divertit és que ja tens el "mono" de L'animalada a dins i per treure-te'l només hi ha una solució. Algun dels animals ja t'han picat l'ullet. Jugues? Jugant descobriràs que al darrere de cada artefacte hi ha aspectes mecànics i estètics que mostren una varietat de fauna.

Activitat per a tots els públics.

Sense inscripció prèvia.

Entitats promotores:

Share in social networks