A causa de l'eliminació de les restriccions d'aforament, s'amplien les places d'algunes activitats de Viu Montjuïc. Les inscripcions estaran obertes fins divendres, 15 d'octubre, a les 19:00 hores.

Intervenció participativa: "Babel"

Diumenge 17 d'octubre

A les 17:00

Plaça Margarida Xirgu

Babel és un projecte participatiu que continua explorant el que fonamenta l'obra de Jordi Galí, és a dir, la relació entre gest i objecte en relació amb l'entorn. Com les seves peces anteriors, Babel és una arquitectura efímera per a l’espai públic, que es construeix en directe sota la mirada de l’espectador. Per dur a terme aquest espectacle, es proposa un taller per a 25 persones que, durant 3 dies, fabricaran aquesta torre i aprendran a manipular-la. El dispositiu busca ressaltar la seva dimensió utòpica que, mitjançant la coordinació d’esforços i desitjos, esdevé una realitat; una possible gesta tècnica perquè cada individualitat trobi el seu lloc, es faci responsable i s’involucri en col·lectiu.

Jordi Galí va estudiar dansa contemporània a l’Institut del Teatre de Barcelona. Com a ballarí ha treballat amb Emilio Gutiérrez (1997-1999), Wim Vandekeybus (1999-2001), Anne Teresa De Keersmaeker (2001-2003), Lies Pawels (2004-2005) i Maguy Marin (2005-2010), entre d’altres. Guardonat amb el Premi al Millor Ballarí al Certamen Coreográfico de Madrid de 1998 i el Premi honorífic al Millor Actor per Kontact International Theater Festival de Torun (Polònia) el 2005. Des de 2001, Jordi Galí desenvolupa el seu propi treball i el 2007 va fundar la companyia Arrangement Provisoire. Des de 2014 comparteix la direcció artística amb Vania Vaneau. Entre 2011 i 2014 ha esdevingut artista associat a RamDam Arts Center (Sainte-Foy-lès-Lyon). Des de 2016 fins 2018 ell i Vania Vaneau són artistes associats a Le Pacifique CDCN de Grenoble. El diàleg entre el gest i la matèria és el nucli dels seus darrers treballs.

Concepte Jordi Galí
En col·laboració amb Katia Mozet
Creada amb el centenar de persones dels tallers i l’equip d’Arrangement Provisoire: Anne Sophie Gabert, Lea Helmstädter, Konrad Kaniuk, Jérémy Paon, Jeanne Vallauri, Julia Moncla, Julien Quartier
Col·laboradors Balyam Ballabeni, Bruno Chauvin
Socis per a la construcció De facto, ACTS
Teaser Vincent Laisney.

Producció Arrangement Provisoire
Coproducció Le Pacifique; CDCN Grenoble-Auvergne-Rhône-Alpes, La Briqueterie; CDCN du Val-de-Marne en el marc del Projecte Europeu Migrant Bodies-Moving Borders, Les Ateliers Frappaz; CNAREP Villeurbanne, L’Abattoir; CNAREP Chalon sur Saône, Format Danse Ardèche
Amb el suport Lycée professionnel Georges Lamarque; Rillieux-la-Pape, Région Auvergne-Rhône-Alpes (ajuts a la creació).

BABEL es va crear durant 8 tallers participatius que va reunir un centenar de persones durant 1 any.

Jordi Galí i Vania Vaneau són artistes associats al Pacifique CDCN Grenoble - Auvergne Rhône Alpes del 2016 al 2020, després a ICI - CCN de Montpeller del 2020 al 2022, en el marc del programa del Ministère de la Culture et de la Communication.

Cal inscripció prèvia.

Entitats promotores:

Share in social networks