A causa de l'eliminació de les restriccions d'aforament, s'amplien les places d'algunes activitats de Viu Montjuïc. Les inscripcions estaran obertes fins divendres, 15 d'octubre, a les 19:00 hores.

"Rellotge i Mirall". Lectura dramatitzada i música en directe

Dissabte 16 d'octubre

A les 10:30

A les 11:30

MUHBA Refugi 307

Lectura dramatitzada de l’obra «Rellotge i mirall», microdramatúrgia radiofònica de Mònica Molins que ens apropa als efectes de la Guerra Civil, i a les seves conseqüències sobre les famílies. Dos joves recuperen la vivència de l’exili, la presó i la repressió, a través dels records de la seva àvia, a qui han perdut fa poc.

Es tracta d’una microdramatúrgia inclosa en el programa de ràdio «Això és un drama» de l’Institut del Teatre emès per iCAT de Catalunya Ràdio la temporada 2021. Les microdramatúrgies radiofòniques han estat elaborades per estudiants o graduats de l’especialitat de Direcció i Dramatúrgia de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l’Institut del Teatre. Enguany, amb la complicitat del Museu d’Història de Catalunya s’han elaborat 8 textos dramàtics que aborden moments diferents de la història. En tots els casos, els protagonistes de les històries són personatges anònims, i volen donar veu als «perdedors», sovint «víctimes» i «oblidats» dels processos històrics. Històries que volen reivindicar la memòria de fets i esdeveniments que no poden caure en l’oblit.

Amb els intèrprets: Anna Castells, David Vert, Chantal Aimée i Marc Rius, la cantant Laura Milazzo i l’acompanyament musical de Joel Moreno a la guitarra.

Les il·lustracions són dels alumnes de l’Escola Joso de còmic i arts visuals.

Cal inscripció prèvia.

Entitats promotores:

Share in social networks