Presentació

Montjuïc és un dels grans pulmons urbans de la ciutat, amb una oferta única que combina jardins temàtics, zones d'esbarjo i de serveis, instal·lacions esportives, un castell i, fins i tot, un cementiri jueu medieval. A més, en un entorn relativament petit, com és el Parc de Montjuïc, es concentren cases de cultura punteres, fent programació simultània, capdavantera i complementària. Aquesta combinació excepcional converteix el Parc de Montjuïc en un destí cultural i natural imprescindible de Barcelona.

Viu Montjuïc, és una celebració en la qual, durant tot un cap de setmana, una quarantena d’equipaments culturals que habiten Montjuïc ofereixen activitats pròpies i conjuntes en cocreació, mostrant-se conjuntament com un pulmó cultural de gran nivell. 

Els objectius principals d’aquesta iniciativa son posicionar el Parc de Montjuïc com un espai obert, accessible, net  i segur, amb una oferta cultural, de natura i de lleure de qualitat per al conjunt de la ciutadania durant tot l’any, i establir sinergies entre els equipaments, amb la voluntat de recuperar l'esperit de l'Exposició Internacional de 1929. 

Durant el cap de setmana del 7 i 8  d'octubre, a més de poder visitar tots els equipaments involucrats en el projecte, podràs gaudir de més de 60 activitats per a totes les edats. Des d'itineraris guiats pel parc dinamitzats i teatralitzats, visites a les exposicions i activitats familiars, fins a concerts i espectacles de teatre i de dansa. 

Consulta tota la programació i planifica-t’ho bé i allà on calgui reserva les entrades amb antelació. Informa-te’n a l’apartat “activitats” de la web. 

Vine a redescobrir el Parc i deixa't seduir per l'art, la memòria, la ciència i també la natura i els tresors que t'ofereix Montjuïc. #ViuMontjuïc!