A causa de l'eliminació de les restriccions d'aforament, s'amplien les places d'algunes activitats de Viu Montjuïc. Les inscripcions estaran obertes fins divendres, 15 d'octubre, a les 19:00 hores.

Reflex #1 de Raquel Klein

Diumenge 17 d'octubre

A les 16:30

A les 17:30

A les 18:30

CaixaForum

Reflex #1 és una proposta de recerca coreogràfica site-specfic sobre el temps i la seva percepció que busca incorporar l'arquitectura com a mitjà d'amplificació de les possibilitats paisatgístiques del cos.

So, llum i cos reflectint-se en els relleus arquitectònics de l'entrada de CaixaForum, una instal·lació viva que convida a ser passejada a través de l'arquitectura d'Arata Isozaki i a endinsar-se en un lloc de contemplació. Cossos prenent l'espai com a llenç per a la composició, derivant d'aquest el temps i l'estat de la forma.

Una exposició de cossos que manca de línia temporal, únicament d'uns límits de durada dins dels quals pot ser contemplada i passejada, un paisatge exposat.

La intenció és explorar la intersecció entre l'escènic i l’instal·latiu, fent ús del context per a desdibuixar els límits entre acció i observació. Treballar l'escena des de la composició pictòrica, construint espais a partir d'estats corporis que incloguin al que observa com a part d'un paisatge de sensibilitat permeable.

Direcció i coreografia: Raquel Klein

Composició i espai sonor: Albert Tarrats i Adrià Juan

Disseny vestuari: Juan Rincón Fotografia: Mila Ercoli

Entitats promotores:

Share in social networks