A causa de l'eliminació de les restriccions d'aforament, s'amplien les places d'algunes activitats de Viu Montjuïc. Les inscripcions estaran obertes fins divendres, 15 d'octubre, a les 19:00 hores.

"Stone & Silk" de Paloma Muñoz

Dissabte 16 d'octubre

A les 18:45

Terrassa del pati d'armes del Castell de Montjuïc

Proposta de dansa contemporània coproduïda pel Castell de Montjuïc i el Centre de creació el Graner, en el marc del programa Creació i Museus 2020. Una peça conceptualitzada per la coreògrafa i ballarina Paloma Muñoz, fruit del treball entre tots tres actors.

Stone and Silk tracta sobre l'espai, la seva materialitat, la seva olor, el seu so, la seva memòria. Sobre l'espaialitat dels cossos que l'habiten. Transgredir l'espai, activar la percepció, provocar un estat experiencial per rebre bellesa.

Stone and Silk suposa una celebració del present, de la vida, de la performativitat. El concepte site specific ho posa de manifest de manera escandalosa posant en joc una creació que únicament pot succeir en aquest lloc i en aquest temps. Un esdeveniment exclusiu, únic i irrepetible per als performers i per al públic.

En els temps de la virtualitat, on el temps cada vegada és més breu i més subjectiu, crear un esdeveniment específic i irrepetible és una forma de resistència, apel·lant a la vida i a la comunitat.

Direcció i coreografia: Paloma Muñoz

Intèrprets: Tanit Cobas, Jacob Gomez, Rober Gomez, Lara Misó

Espai sonor: Guillem Lotje / 
Producció: Rita Stivala

Cal inscripció prèvia.

Entitats promotores:

Share in social networks