Vivències, grans històries de petits gestos

Vivències, grans històries de petits gestos

Exposició

Dissabte 8 d'octubre

Des de les 11:00 fins a les 13:00

Des de les 16:00 fins a les 19:00

Diumenge 9 d'octubre

Des de les 11:00 fins a les 13:00

Des de les 16:00 fins a les 19:00

Associació de veïns Can Clos

"Vivències, grans històries de petits gestos" neix de la idea de crear un arxiu emocional, al costat del col·lectiu de les Iaies de l'Associació de veïnes i veïns de Can Clos. Un lloc on els records es poden tocar, olorar i escoltar.

Aquest procés va ser pensat com un enriquiment mutu: les iaies es van sentir protagonistes d'una història, van poder explicar els seus records, van sentir que la seva visió estava valorada perquè van tenir un espai on expressar-se.

D'altra banda, La inefable es va enriquir d'un material valuós que va restituir les veïnes i els veïns en forma d'un arxiu emocional/sensorial a l'Associació de veïns i veïnes del Can Clos.

El públic es pot moure entre aquestes instal·lacions, asseure's, tocar, obrir caixes, llegir, mirar fotos en un context acollidor, que mou la imaginació i fa que els records d'altres persones moguin l'empatia i l'emoció. I després, hi ha una última càmera on el públic pot explicar un record i triar entre tots i totes, el nom d'una persona important per al barri, escriure'l i deixar-lo a la muntanya del Montjuïc.

Per aquesta activitat no cal inscripció prèvia.

Entitats promotores:

Share in social networks