El barri de la Sagrada Família s'omple de festa per primavera

La Festa Major del Poblet tindrà lloc del 19 al 28 d'abril amb un programa farcit de cultura popular i activitats per a tots els públics.

..
09/04/2024 - 10:30 h - Cultura i lleure Districte Eixample

[Actualització 28/04/2024. Per previsió de pluja, queda suspesa l’activitat ‘Jornada lúdica i paellada jove’ als Jardins de la Indústria].

[Actualització 25/04/2024. Per previsió de pluja, queda ajornada l’activitat “Market de primavera-1a Mostra de salut” organitzada per l’Eix Sagrada Família i prevista per als dies 27 i 28 d’abril. Més informació]

Prop de quaranta entitats signen el programa de festa major d’enguany, que durant deu dies omplirà els carrers del Poblet d’ambient festiu i alegria. El programa és una mostra de la diversitat cultural, la cohesió i el compromís del teixit associatiu amb el barri.

Des de propostes familiars i esportives fins a fires i mercats al carrer passant per tallers, xerrades i àpats populars, el programa inclou propostes per a tots els públics. També podreu gaudir de concerts, música clàssica, exhibicions de dansa i un cercaespais. Un any més, la cultura popular hi té un paper destacat amb plans com la tarda de foc, els gegants, les matinades, la ballada de sardanes, la trobada de puntaires o la Diada castellera.

La lectura del pregó marcarà l’inici de la festa el divendres 19 d’abril i serà a càrrec de l’Esbart Gaudí, que enguany celebra el seu 75è aniversari. Tindrà lloc a les 20 hores al carrer de Marina, entre Provença i Mallorca. Una mica abans, a les 19 hores, hi haurà la cercavila d’inici pels carrers del barri amb la colla de diables dels Bestialots Espurnats, Beirão Percussió, Colectivo Hondureño Honducat i les Farfolletes.

Consulta el programa de la Festa Major de la Sagrada Família

El cartell de la Festa Major 2024 és obra de David Berzal Torres. El cartell guanyador de la categoria infantil del concurs de cartells és obra de Lluna Placer Bernués, i el trobareu dins del programa de la Festa Major.