Habitatge, Habitatge públic, Dret a l'habitatge, Barcelona

15/09/2021 - 14:34h

Aprovada la norma per regular el preu de lloguer d’habitatge a la ciutat durant cinc anys

Habitatge. El Plenari municipal ha donat llum verda per declarar Barcelona mercat d’habitatge tens, d’acord amb la llei catalana de contenció de rendes.

10/09/2021 - 13:30h

Reforç del transport públic amb el primer bus semidirecte

Mobilitat i transports. Es crea la primera línia urbana XPRESBus, que enllaçarà les places de Francesc Macià i les Glòries, i en el metro circularan més trens a les línies amb més demanda.

16/09/2021 - 11:16h

Més cartells de la Mercè per repartir entre la ciutadania

La Mercè 2021. Se n’ha editat una nova tirada de 15.000 exemplars.

16/09/2021 - 17:20h

Adeu, Reis Catòlics; hola, Elisa Moragas

Memòria democràtica. Aquest carrer de Vallvidrera homenatja amb el canvi de nom la pedagoga nascuda el 1927.

14/09/2021 - 18:44h

Llum verda per consolidar les terrasses a la calçada que s’han guanyat durant la pandèmia

Urbanisme i infraestructures. Aprovació inicial de la mesura que permetrà mantenir l’espai guanyat per a l’ús del veïnat, afavorir el pas dels vianants i donar suport al sector de la restauració, molt afectat per la crisi de la covid...

Imatge dels gegants

La Mercè 2021

Entre el 23 i el 26 de setembre, Barcelona viu les Festes de La Mercè. Una celebració que, amb les precaucions necessàries, convertirà la ciutat en una pluja de tradicions, arts de carrer, circ, música, dansa i molt més.

Dues nenes conversen assegudes

Imatges Barcelona

L’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania el seu fons fotogràfic d’actualitat, amb milers d'imatges de Barcelona. El portal Imatges Barcelona inclou diverses galeries temàtiques: cultura popular, afectacions per la covid-19, espais públics i molt més.

Gaudeix del Parc de Montjuïc

La muntanya de Montjuïc és un gran espai verd de Barcelona amb instal·lacions esportives, de lleure i culturals adreçades a tota la ciutadania. Descobreix el parc i gaudeix-ne!

Dos mujeres miran como un grupo de personas hace yoga en la playa

Conviure a Barcelona

Ens estimem Barcelona. Ara més que mai, volem gaudir-ne i viure-la amb respecte. Totes i tots hi sortirem guanyant!

Alimentació sostenible

L’any 2021, Barcelona és la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. Implica’t en el foment de dietes saludables i l’impuls de les economies locals!

Dues persones corren en un parc

Viu els parcs i jardins

Els parcs i jardins converteixen la ciutat en un espai habitable. Aquí els trobaràs tots. Coneix-los i gaudeix-los!

Una ciclista circula per un carril bici

Mobilitat i transports

Informa't dels serveis i transports disponibles per desplaçar-te per la ciutat i descobreix com està canviant la mobilitat a Barcelona per ser més saludable, sostenible, connectada i segura.

Vista panoràmica de Barcelona

Pla de barris

Programa adreçat a reduir les desigualtats entre els barris de Barcelona i afavorir l'accés a la renda, als serveis, a la qualitat urbana i el benestar.

Descobreix Barcelona

Endinsa’t en els districtes i barris de la ciutat i gaudeix dels seus atractius: espais urbans, patrimoni cultural i arquitectònic, espais naturals, oci i lleure, centres d’estudi o museus.

Façana del Centre LGTBI de Barcelona

Centre LGTBI de Barcelona

És un servei municipal pioner gestionat per la Plataforma d’Entitats LGTBI de Catalunya, des d'on s’ofereix un ampli catàleg de serveis d’informació, orientació, atenció directa i sen​sibilització. Consulta’n l’agenda presencial i virtual!

Actuació dels Castellers de Barcelona a la plaça de Sant Jaume

Tradicions i memòria

Coneix les tradicions, la cultura popular i els racons amb encant de Barcelona, així com els programes i les iniciatives per preservar la memòria del nostre passat.

Viure amb salut

Consulta tota la informació sobre els serveis, equipaments i recursos sanitaris disponibles a Barcelona.

Open video Banys i platges

Banys i platges

Durant la temporada de bany 2021 es manté el control d'aforament a les platges i les mesures de prevenció de la covid-19, que cal respectar, especialment la distància de seguretat i evitar les aglomeracions. També s'aplica la prova pilot "Platges sense fum" a quatre platges.

Una dona treballa amb els seu ordinador

Recursos per al món laboral

Coneix les eines que ofereix la ciutat per fomentar l’ocupació, l’atenció a l’empresa i l’emprenedoria.

Dues noies compren verdures a l'exterior d'una botiga.

Dones i feminismes

Informa’t dels serveis d’atenció a les dones, així com dels recursos disponibles per lluitar contra la discriminació i la violència masclista i promoure l’equitat de gènere.

Barcelona Llibres

L’Ajuntament de Barcelona posa a la teva disposició un catàleg de publicacions de descàrrega gratuïta perquè les puguis gaudir durant el confinament per la Covid-19.

Una noia i un noi passegen per un parc

Konsulta'm

Servei de suport psicològic per a adolescents i joves d'entre 12 i 22 anys i d'assessorament a professionals en matèria de salut mental.

Dues experts en violència masclista informen una jove en un estand de BCN Antimasclista

Atenció contra la violència masclista

Informa’t de tots els serveis i recursos de prevenció i atenció disponibles, gratuïts i confidencials, per a dones en situació de violència masclista. 

Un grup de persones que treballen en una nau industrial munten caixes de cartró.

Economia social i solidària

L'Ajuntament fomenta i impulsa l'Economia Social i Solidària amb recursos com formació, acompanyament, ajuts econòmics, contractació pública responsable o cessió d'espais i material, entre altres. Informa-te'n!