03/06/2021 - 18:00h

Mesures de prevenció de la covid-19 a partir del 4 de juny

Covid-19. Des del 4 de juny hi ha novetats en les trobades, la restauració, el comerç, l’activitat esportiva i la cultura.

17/06/2021 - 16:03h

Dia Internacional de l’Orgull 2021: reivindicació, celebració i música per defensar els drets LGTBI

LGTBI. L’acte central del 28 de juny serà un concert amb diversos artistes a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

17/06/2021 - 13:28h

Rehabilitació integral del Museu Martorell per tornar-lo a obrir al públic

Cultura i lleure. La reforma s’emmarca en el Pla de ciència 2020-2023, per desenvolupar el projecte urbà i científic de la Ciutadella del Coneixement.

17/06/2021 - 16:59h

Informe sobre les opcions de millora de l’aeroport del Prat Josep Tarradellas

Medi Ambient. Es presenta un informe de Barcelona Regional per valorar les opcions de millora de l’aeroport del Prat Josep Tarradellas dins del context d’emergència climàtica i postcovid que vivim.

16/06/2021 - 15:02h

Estudi de la UPF sobre els beneficis econòmics, socials i mediambientals de TMB

Mobilitat i transports. Un estudi de la UPF destaca que l’empresa de transport públic incentiva l’economia i contribueix a millorar la qualitat de vida del veïnat.

Dues persones corren en un parc

Viu els parcs i jardins

Els parcs i jardins converteixen la ciutat en un espai habitable. Aquí els trobaràs tots. Coneix-los i gaudeix-los!

Descobreix Barcelona

Endinsa’t en els districtes i barris de la ciutat i gaudeix dels seus atractius: espais urbans, patrimoni cultural i arquitectònic, espais naturals, oci i lleure, centres d’estudi o museus.

Una ciclista circula per un carril bici

Mobilitat i transports

Informa't dels serveis i transports disponibles per desplaçar-te per la ciutat i descobreix com està canviant la mobilitat a Barcelona per ser més saludable, sostenible, connectada i segura.

Una dona treballa amb els seu ordinador

Recursos per al món laboral

Coneix les eines que ofereix la ciutat per fomentar l’ocupació, l’atenció a l’empresa i l’emprenedoria.

Alimentació sostenible

L’any 2021, Barcelona és la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. Implica’t en el foment de dietes saludables i l’impuls de les economies locals!

Viure amb salut

Consulta tota la informació sobre els serveis, equipaments i recursos sanitaris disponibles a Barcelona.

Una família passeja pel barri Open video Vila Veïna, cuidar en proximitat

Vila Veïna, cuidar en proximitat

El projecte municipal Vila Veïna desplegarà 16 espais a diferents barris de Barcelona per donar resposta a les diferents necessitats de cures del veïnat.

Actuació dels Castellers de Barcelona a la plaça de Sant Jaume

Tradicions i memòria

Coneix les tradicions, la cultura popular i els racons amb encant de Barcelona, així com els programes i les iniciatives per preservar la memòria del nostre passat.

Open video Banys i platges

Banys i platges

Durant la temporada de bany 2021 es manté el control d'aforament a les platges i les mesures de prevenció de la covid-19, que cal respectar, especialment la distància de seguretat i evitar les aglomeracions. També s'aplica la prova pilot "Platges sense fum" a quatre platges.

“Fem Cultura”

Coneix el pla municipal per a l’impuls i la defensa dels drets culturals. És una iniciativa pionera per assegurar l’accés a la cultura, la participació i el dinamisme de la vida cultural de Barcelona.

Una noia i un noi passegen per un parc

Konsulta'm

Servei de suport psicològic per a adolescents i joves d'entre 12 i 22 anys i d'assessorament a professionals en matèria de salut mental.

Gaudeix del Parc de Montjuïc

La muntanya de Montjuïc és un gran espai verd de Barcelona amb instal·lacions esportives, de lleure i culturals adreçades a tota la ciutadania. Descobreix el parc i gaudeix-ne!

Amunt persianes!

Pla municipal per impulsar, especialment mitjançant la compra, la reactivació dels locals buits en planta baixa situats en zones estratègiques de la ciutat, amb l’objectiu de dinamitzar el comerç dels barris.

Dues nenes conversen assegudes

Imatges Barcelona

L’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania el seu fons fotogràfic d’actualitat, amb milers d'imatges de Barcelona. El portal Imatges Barcelona inclou diverses galeries temàtiques: cultura popular, afectacions per la covid-19, espais públics i molt més.

Un grup de persones que treballen en una nau industrial munten caixes de cartró.

Economia social i solidària

L'Ajuntament fomenta i impulsa l'Economia Social i Solidària amb recursos com formació, acompanyament, ajuts econòmics, contractació pública responsable o cessió d'espais i material, entre altres. Informa-te'n!

Vista panoràmica de Barcelona

Pla de barris

Programa adreçat a reduir les desigualtats entre els barris de Barcelona i afavorir l'accés a la renda, als serveis, a la qualitat urbana i el benestar.

Dues noies compren verdures a l'exterior d'una botiga.

Dones i feminismes

Informa’t dels serveis d’atenció a les dones, així com dels recursos disponibles per lluitar contra la discriminació i la violència masclista i promoure l’equitat de gènere.

Dues experts en violència masclista informen una jove en un estand de BCN Antimasclista

Atenció contra la violència masclista

Informa’t de tots els serveis i recursos de prevenció i atenció disponibles, gratuïts i confidencials, per a dones en situació de violència masclista. 

Barcelona Llibres

L’Ajuntament de Barcelona posa a la teva disposició un catàleg de publicacions de descàrrega gratuïta perquè les puguis gaudir durant el confinament per la Covid-19.

Façana del Centre LGTBI de Barcelona

Centre LGTBI de Barcelona

És un servei municipal pioner gestionat per la Plataforma d’Entitats LGTBI de Catalunya, des d'on s’ofereix un ampli catàleg de serveis d’informació, orientació, atenció directa i sen​sibilització. Consulta’n l’agenda presencial i virtual!