08/03/2023 - 12:20h

Barcelona, una ciutat de dones

Feminismes i dones. Més de cent cinquanta dones rebategen de manera simbòlica totes les parades de metro i FGC de Barcelona.

19/03/2023 - 12:59h

Tot el que necessiteu, a Joves de Barcelona

Adolescència i joventut. Nou impuls per donar a conèixer els serveis municipals a disposició de les persones de 12 a 35 anys.

23/03/2023 - 15:49h

Subvencions per enfortir projectes d’economia social i solidària

Empresa. Les sol·licituds es poden presentar fins al 13 d’abril.

24/03/2023 - 13:38h

Les principals ciutats europees s’uneixen a Barcelona per impulsar la transformació verda

Superilla Barcelona. Ciutats com París, Londres o Milà han signat un acord a les Jornades Superilla Barcelona.

24/03/2023 - 13:00h

Creix l’habitatge públic de lloguer a Sant Martí i Nou Barris

Habitatge. Són un total de 95 pisos, la meitat per a gent gran.

Servei de canguratge

Canguratge municipal

El servei de canguratge municipal i gratuït Concilia ofereix atenció als infants d’1 a 12 anys per contribuir a l’harmonització de la vida laboral, familiar i personal de les famílies.

Viu el Parc de Montjuïc

La muntanya de Montjuïc és un gran espai verd de Barcelona amb instal·lacions esportives, de lleure i culturals adreçades a tota la ciutadania. Descobreix el parc i gaudeix-ne!

Dues experts en violència masclista informen una jove en un estand de BCN Antimasclista

Atenció contra la violència masclista

Informa’t de tots els serveis i recursos de prevenció i atenció disponibles, gratuïts i confidencials, per a dones en situació de violència masclista. 

Enfortim l’economia social i solidària

La nova convocatòria de subvencions “Enfortim l’ESS”, oberta entre el 21 de març i el 13 d’abril, destina un pressupost d’1.100.000 euros a l’impuls de les empreses i organitzacions de l’economia social i solidària de Barcelona.

Un grup de persones es reuneix en una sala

Ciutat Cuidadora

Barcelona aposta per la democratització de les cures i disposa de l’espai Barcelona Cuida per fomentar l’intercanvi i el treball en xarxa de les persones protagonistes de la cura a la ciutat. Informa-te’n!

Una dona treballa amb els seu ordinador

Recursos per al món laboral

Coneix les eines que ofereix la ciutat per fomentar l’ocupació, l’atenció a l’empresa i l’emprenedoria.

Preinscripció del curs 2023-2024

Consulta el calendari de preinscripció  per al curs 2023-2024 del segon cicle d’infantil, primària, secundària i ensenyaments postobligatoris.

Varies persones passejen pel parc de la Ciutadella

La Ciutadella del Coneixement

Projecte científic i urbanístic que convertirà el Parc de la Ciutadella i els seus entorns en un node de coneixement, divulgació, recerca i innovació punter a Europa.

Una ciclista circula per un carril bici

Mobilitat i transports

Informa't dels serveis i transports disponibles per desplaçar-te per la ciutat i descobreix com està canviant la mobilitat a Barcelona per ser més saludable, sostenible, connectada i segura.

Dues persones corren en un parc

Viu els parcs i jardins

Els parcs i jardins converteixen la ciutat en un espai habitable. Aquí els trobaràs tots. Coneix-los i gaudeix-los!

Actuació dels Castellers de Barcelona a la plaça de Sant Jaume

Tradicions i memòria

Coneix les tradicions, la cultura popular i els racons amb encant de Barcelona, així com els programes i les iniciatives per preservar la memòria del nostre passat.

Barcelona a la butxaca

L’aplicació mòbil Barcelona a la butxaca és un espai personal per accedir als principals serveis i tràmits municipals i a l’oferta d’activitats de la ciutat, en un sol punt d’accés.​ Baixa-te-la!

Un grup de persones que treballen en una nau industrial munten caixes de cartró.

Economia social i solidària

L'Ajuntament fomenta i impulsa l'Economia Social i Solidària amb recursos com formació, acompanyament, ajuts econòmics, contractació pública responsable o cessió d'espais i material, entre altres. Informa-te'n!

Superilla Barcelona

Pla Superilla Barcelona

Amb la mirada fixada en els grans reptes del futur i el veïnat com a protagonista, Barcelona aposta per un model transformador de l'espai públic que potencia la mobilitat sostenible i el comerç local.

Espai de recerca de feina

Espai laboral per a joves

El Convent de Barcelona Activa és el nou centre d'acompanyament laboral i formació personalitzada perquè joves menors de 30 anys es puguin inserir al mercat laboral o millorar professionalment.

Dues nenes conversen assegudes

Imatges Barcelona

L’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania el seu fons fotogràfic d’actualitat, amb milers d'imatges de Barcelona. El portal Imatges Barcelona inclou diverses galeries temàtiques: cultura popular, afectacions per la covid-19, espais públics i molt més.

Una família en un parc estirada a la gespa sota uns arbres florits

Compromís amb l’Agenda 2030

Informa’t dels objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides en els àmbits ambiental, social, econòmic i institucional i implica-t’hi.

Façana del Centre LGTBI de Barcelona

Centre LGTBI de Barcelona

És un servei municipal pioner gestionat per la Plataforma d’Entitats LGTBI de Catalunya, des d'on s’ofereix un ampli catàleg de serveis d’informació, orientació, atenció directa i sen​sibilització. Consulta’n l’agenda presencial i virtual!

Vistes de Barcelona des del Parc d'Atraccions del Tibidabo

Domini .barcelona

Implica’t en la teva ciutat amb el domini .barcelona. Associa la teva identitat digital als valors de Barcelona.

Una noia i un noi passegen per un parc Open video Konsulta'm

Konsulta'm

Servei de suport psicològic per a adolescents i joves d'entre 12 i 22 anys i d'assessorament a professionals en matèria de salut mental. Konsulta’m amplia el seu servei a la població adulta a sis districtes de la ciutat.

Vista panoràmica de la ciutat

Gaudir més

Suma’t al programa “Gaudir més” i aprofita els descomptes, accessos gratuïts i avantatges per gaudir dels diferents espais de la teva ciutat.

Barcelona Llibres

A través de la iniciativa Barcelona Llibres, l’Ajuntament posa a la teva disposició un extens catàleg de publicacions en diferents formats i de temàtiques diverses. Hi pots trobar, entre d’altres, publicacions de cultura, art, esports, història, ciutat, política, urbanisme o economia.

Dues noies compren verdures a l'exterior d'una botiga.

Dones i feminismes

Informa’t dels serveis d’atenció a les dones, així com dels recursos disponibles per lluitar contra la discriminació i la violència masclista i promoure l’equitat de gènere.

Alimentació sostenible

Implica’t en el foment de dietes saludables i sostenibles i en l’impuls de les economies locals!

Home i nen jugant a bàsquet a la via pública

Descobreix la Guia BCN

Totes les activitats de la ciutat que et puguis imaginar estan al teu abast en la Guia BCN: música, espectacles, festes, cursos, tallers i molt més.

Vista panoràmica de Barcelona

Pla de barris

Programa adreçat a reduir les desigualtats entre els barris de Barcelona i afavorir l'accés a la renda, als serveis, a la qualitat urbana i el benestar.