Treball i empresa

Home arreglant una bicicleta en un taller

Subvencions a la contractació

La nova edició del programa Crea Feina Plus ofereix incentius per a la contractació de persones en situació d’atur que van dels 2.000 als 8.000 euros.

Noia que es dirigeix a l'espai Porta22 per buscar feina

Barcelona Treball

Recursos per a la recerca de feina i el desenvolupament professional.

Suport a dones emprenedores

L'Escola de Dones Emprenedores es converteix en Lidera i amplia l'oferta de programes i activitats de suport i networking.

Un grup de persones que treballen en una nau industrial munten caixes de cartró.

Economia social i solidària

L'Ajuntament fomenta i impulsa l'Economia Social i Solidària amb recursos com formació, acompanyament, ajuts econòmics, contractació pública responsable o cessió d'espais i material, entre altres. Informa-te'n!

Dos homes conversant a l'Oficina d'Atenció a l'Empresa

Oficina d'atenció a les empreses

L’OAE assessora empreses locals i internacionals. Informa’t de com participar en els programes de creixement empresarial i les activitats de formació i networking que s’hi organitzen. 

Amunt persianes!

Pla municipal per impulsar, especialment mitjançant la compra, la reactivació dels locals buits en planta baixa situats en zones estratègiques de la ciutat, amb l’objectiu de dinamitzar el comerç dels barris.

Grup de persones a l'edifici InnoBA

InnoBA

InnoBA és l’equipament de Barcelona Activa que ofereix activitats, serveis especialitzats, recerca, formació i espais d'experimentació i incubació, en l'àmbit de l’economia social i solidària (ESS) i la innovació socioeconòmica.

Una noia seu a les escales d'una plaça

Feina per a joves

Si ets jove i busques feina, o no trobes la que voldries, consulta els serveis d’assessorament, formació, emprenedoria i recerca de Barcelona Activa.

Una dona escriu en un ordinador

Educació econòmica

Vols millorar la gestió de la teva economia personal i familiar? Consulta el nou espai web amb un curs digital gratuït i diversos recursos per millorar les teves decisions econòmiques.

Cerques feina?

 Barcelona Activa t’ofereix un servei d’informació amb tots els recursos disponibles per a l’orientació i la recerca de feina.

Empresa-Ocupació

Si busques feina, registra’t a la plataforma Empresa-Ocupació de Barcelona Activa. Rebràs les ofertes de feina que s’ajustin al teu perfil.

Les mans d’una persona que fulleja la guia per a empreses sobre drets LGTBI

Guia per a empreses sobre drets LGTBI

Guia de bones pràctiques per assessorar les empreses en la gestió de la diversitat sexual i de gènere i protegir els drets del col·lectiu LGTBI.

Empresa i consum

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) disposa d’un espai per ajudar a relacionar l’activitat econòmica de les empreses amb la satisfacció dels consumidors.

Un home gran davant d’una parada del Mercat del ninot li indica a la dependenta amb mascareta el nombre de peces que vol.

“Barcelona mai s’atura”

Consulta les mesures per fer front als efectes de la crisi derivada de la covid-19, que tenen per objectiu la regeneració del teixit econòmic i social, i l’acceleració econòmica de Barcelona.

Uns joves fan pràctiques de cuina en una formació ocupacional

Passarel·les d’inserció i ocupació

Itineraris per millorar les possibilitats d’inserció laboral de les persones amb dificultats afegides per trobar feina. El programa inclou orientació, formació, pràctiques i acompanyament en la recerca de feina.

Incubadores d’empreses

Barcelona Activa facilita infraestructures i serveis per a la instal·lació d'empreses de nova creació, entitats i emprenedors.

Servei de suport i acompanyament financer

Finançament empresarial

Barcelona Activa disposa d’un servei de suport i acompanyament financer per a treballadors autònoms, empreses i entitats en la cerca de recursos econòmics necessaris o específics.

Persones que s’esperen assegudes en una sala de l’Espai Consum Responsable

Espai Consum Responsable

Nou espai adreçat a centres formatius, entitats i empreses amb recursos i propostes per fomentar el consum des d’una perspectiva de responsabilitat i consciència. 

Economia Social

Directori d’empreses d’economia social

Barcelona Activa t'ofereix una eina en línia per cercar les empreses i entitats d'economia social i afavorir la compra pública social. 

1/1

Cerques feina?

Estàs buscant feina? Has de preparar una entrevista? Vols millorar el currículum? L’equip de Barcelona Activa està a la teva disposició per donar resposta als teus dubtes professionals.

Cerca i identifica aquelles sortides professionals que millor s’adeqüen al teu perfil i accedeix a les ofertes de feina actualitzades en temps real de les principals borses d’ocupació.

Identifica les fases d’un procés de selecció i aprofita les eines i recursos que Barcelona Treball posa al teu abast per preparar-te i superar-lo amb èxit.

Consulta la informació sobre els tràmits relacionats amb la prestació d’atur i el subsidi a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), que disposa d’una xarxa d’oficines i punts d’autoservei. Informa't, també, de com demanar cita prèvia i dels recursos per a persones amb dificultats d'integració laboral.

Ets jove i busques feina? Vols muntar un negoci? Coneix els serveis d’assessorament que t’ofereixen suport i orientació gratuïta. També hi trobaràs informació si vols estudiar o treballar a l’estranger.

Dona assessorant una persona per cercar feina
Panoràmica de l'espai de recerca de feina de Barcelona Activa
Classe de formació a persones aturades
Home entrant a l'oficina de l'atur mentre dos joves miren la documentació
Home jove al costat d'un tauler d'anuncis de feina llegint una oferta de treball
1/1

Vols emprendre?

Vols engegar el teu projecte? Aprofita els recursos de Barcelona Activa i Catalunya Emprèn, que et permetran conèixer els programes, les activitats i els serveis disponibles per passar de la idea a l’empresa.

Iniciatives, tant públiques com privades i mixtes, per impulsar el creixement, la viabilitat i la consolidació de projectes d'economia social i cooperativa com a models empresarials alternatius i estratègics.

Fes estudis de mercat, amb dades de l’activitat econòmica i demogràfica. A partir de l’informe, podràs dissenyar una consulta a mida de les teves necessitats i obtenir un document personalitzat.

El Programa Idees Madures de Barcelona Activa ofereix recursos a les persones emprenedores majors de 45 anys per convertir una idea de negoci en una empresa. Entre d’altres, el programa ofereix eines per a l’elaboració d’un pla d’empresa, tutories i assessoria per a la recerca de finançament.

InnoBA és l’equipament de Barcelona Activa que ofereix activitats, serveis especialitzats, recerca, formació i espais d'experimentació i incubació, en l'àmbit de l’economia social i solidària (ESS) i la innovació socioeconòmica. S'adreça tant a les persones i organitzacions que volen iniciar un projecte com a les que volen desenvolupar-lo.

Home fent una consulta per iniciar un projecte laboral a Barcelona Activa
Expositors i visitants d’una fira de projectes d’economia social
Taules d'atenció a empresaris i empresàries i a persones emprenedores
Dos persones parlant dretes en una oficina
1/1

Formació contínua

Connecta’t al programa de capacitació i divulgació tecnològica tant si ets un professional com una empresa. Hi trobaràs activitats d'iniciació a Internet i eines per desenvolupar les teves competències tecnològiques i la teva capacitació professional.

Entra al Consorci i informa’t de la formació contínua que es desenvolupa a Catalunya. T’ajudarà a adaptar-te a la societat del coneixement, capacitar-te professionalment i aconseguir formar-te al llarg de tota la teva vida.

Espai amb formació dedicada a Internet i el món digital
Jove assistent a un curs de formació en una classe de l'aula d'informàtica
1/1

Tens un negoci?

Consulta l’Oficina d’Atenció a les Empreses per trobar tota la informació d’interès per el teu negoci, rebre assessorament, dur a terme tràmits i participar en programes de formació. També hi trobaràs informació sobre programes d’ajut per a la contractació de persones més grans de 40 anys en situació d’atur de llarga durada.

Exportes? Vols internacionalitzar el teu negoci? ACCIÓ i Barcelona Activa posen a la teva disposició els recursos necessaris per impulsar la teva activitat internacional en qualsevol de les seves fases.

Participes de l’activitat econòmica de Barcelona? Estàs interessat a crear ocupació, promoure la inversió o atreure talent? Aprofita els recursos de Barcelona Negocis i informa’t sobre les oportunitats que t’ofereixen els sectors estratègics de la ciutat.

Diverses persones fent ús de l'Oficina d'Atenció a les Empreses
Port de càrrega i descàrrega de mercaderies de la Zona Franca
Investigadores treballant en mostres de laboratori

També et pot interessar...

Blogoteca Treball CA

La Blogoteca

Vols saber què més hi ha a la xarxa? T’oferim un recull de webs i blogs per aprofitar al màxim la teva ciutat.

Coòpolis

Ateneu cooperatiu de Barcelona que fomenta i promociona l'economia social i solidària a la ciutat.

Fira barcelona

Les fires de Barcelona explicades pels seus protagonistes.

Cowocat

Associació sense ànims de lucre que reuneix els espais de Coworking presents a Catalunya.

Jo.cat

Curs en línia i gratuït de capacitació en identitat digital per a persones en actiu, aturades i estudiants.

Cambra de comerç

Institució que promou l'activitat econòmica i empresarial defensant els interessos de les empreses.

Xarxa Emprèn

Xarxa d'entitats publicoprivada que ofereix informació, assessorament, formació i suport a les persones que volen crear una empresa a Catalunya.

Barcelonès Jove

Informació sobre ofertes de feina, assessorament sobre ocupació, emprenedoria, drets laborals, mobilitat o formació perquè els joves puguin accedir al món laboral.

Foment del treball

L'actualitat econòmica per a l'empresariat i per a persones emprenedores.

Femarec

Entitat que treballa per la integració social i laboral de les persones en risc d'exclusió social.

Miniops

Cursos en línia pràctics, oberts a tothom, i de temàtiques actuals relacionades amb l'ús de les tecnologies.

Pimec

La informació necessària sobre les petites i mitjanes empreses.

Mobilitat laboral

Eina de suport i informació per treballar a l'estranger.

CV Online

Eina per crear el teu currículum que inclou una versió en PDF i un currículum en línia que pots compartir amb un enllaç o un codi QR.

Mi cv

Crea el teu CV en línia i aprèn a distribuir-lo a les xarxes socials adients. També ho pots fer amb el teu videocurrículum. (ES)

Cv maker

Models diferents de plantilles per crear el teu currículum o adaptar-lo als nous temps. (ES)

ZETY

Consejos de expertos para buscar trabajo, escribir el currículum y desarrollarte profesionalmente. (ES)

E-empresarias

Assessorament professional en línia per a empresàries amb tota la documentació necessària a l'abast. (ES)

Sinèrgics

Co-working municipal per a professionals compromesos amb la comunitat de Baró de Viver.

Cambres de catalunya

Coneix totes les cambres de comerç situades a Catalunya.

EIXOS

Espai d'orientació per muntar un negoci segons la zona.

Comparteix aquest contingut