Treball i empresa

Un grup de persones que treballen en una nau industrial munten caixes de cartró.

Economia social i solidària

L'Ajuntament fomenta i impulsa l'Economia Social i Solidària amb recursos com formació, acompanyament, ajuts econòmics, contractació pública responsable o cessió d'espais i material, entre altres. Informa-te'n!

Un home seu davant d'un ordinador portàtil en una biblioteca

IT Academy

Vols aprendre a programar en només divuit setmanes? Consulta el mètode innovador d’autoaprenentatge i l’oferta formativa d’IT Academy.

Espai de recerca de feina

Espai laboral per a joves

El Convent de Barcelona Activa és el nou centre d'acompanyament laboral i formació personalitzada perquè joves menors de 30 anys es puguin inserir al mercat laboral o millorar professionalment.

Noia que es dirigeix a l'espai Porta22 per buscar feina

Barcelona Treball

Recursos per a la recerca de feina i el desenvolupament professional.

Dos homes conversant a l'Oficina d'Atenció a l'Empresa

Oficina d'atenció a les empreses

L’OAE assessora empreses locals i internacionals. Informa’t de com participar en els programes de creixement empresarial i les activitats de formació i networking que s’hi organitzen. 

Suport a dones emprenedores

L'Escola de Dones Emprenedores es converteix en Lidera i amplia l'oferta de programes i activitats de suport i networking.

Crea Feina Plus

Programa de subvencions per incentivar l’ocupació i millorar la integració de les persones amb més dificultats d’inserció laboral.

Dues persones davant d'un ordinador

Ajuts Kit Digital

Informació, assessorament i suport per a la tramitació dels ajuts Kit Digital per a empreses i persones treballadores autònomes. 

Una noia seu a les escales d'una plaça

Feina per a joves

Si ets jove i busques feina, o no trobes la que voldries, consulta els serveis d’assessorament, formació, emprenedoria i recerca de Barcelona Activa.

Empresa-Ocupació

Si busques feina, registra’t a la plataforma Empresa-Ocupació de Barcelona Activa. Rebràs les ofertes de feina que s’ajustin al teu perfil.

Cerques feina?

 Barcelona Activa t’ofereix un servei d’informació amb tots els recursos disponibles per a l’orientació i la recerca de feina.

Empresa i consum

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) disposa d’un espai per ajudar a relacionar l’activitat econòmica de les empreses amb la satisfacció dels consumidors.

Grup de persones a l'edifici InnoBA

InnoBA

InnoBA és l’equipament de Barcelona Activa que ofereix activitats, serveis especialitzats, recerca, formació i espais d'experimentació i incubació, en l'àmbit de l’economia social i solidària (ESS) i la innovació socioeconòmica.

Incubadores d’empreses

Barcelona Activa facilita infraestructures i serveis per a la instal·lació d'empreses de nova creació, entitats i emprenedors.

Servei de suport i acompanyament financer

Finançament empresarial

Barcelona Activa disposa d’un servei de suport i acompanyament financer per a treballadors autònoms, empreses i entitats en la cerca de recursos econòmics necessaris o específics.

Persones que s’esperen assegudes en una sala de l’Espai Consum Responsable

Espai Consum Responsable

Nou espai adreçat a centres formatius, entitats i empreses amb recursos i propostes per fomentar el consum des d’una perspectiva de responsabilitat i consciència. 

L' Estadi Olímpic Lluís Companys

Barcelona Sports Tech Hub

Montjuïc inclou un nou hub que uneix esport i tecnologia per fer de la ciutat un referent internacional en sportstech i millorar l'economia d’empreses, organitzacions i institucions del sector.

Les mans d’una persona que fulleja la guia per a empreses sobre drets LGTBI

Guia per a empreses sobre drets LGTBI

Guia de bones pràctiques per assessorar les empreses en la gestió de la diversitat sexual i de gènere i protegir els drets del col·lectiu LGTBI.

Una dona escriu en un ordinador

Educació econòmica

Vols millorar la gestió de la teva economia personal i familiar? Consulta el nou espai web amb un curs digital gratuït i diversos recursos per millorar les teves decisions econòmiques.

Economia Social

Directori d’empreses d’economia social

Barcelona Activa t'ofereix una eina en línia per cercar les empreses i entitats d'economia social i afavorir la compra pública social. 

1/1

Cerques feina?

Estàs buscant feina? Has de preparar una entrevista? Vols millorar el currículum? L’equip de Barcelona Activa està a la teva disposició per donar resposta als teus dubtes professionals.

Cerca i identifica aquelles sortides professionals que millor s’adeqüen al teu perfil i accedeix a les ofertes de feina actualitzades en temps real de les principals borses d’ocupació.

Identifica les fases d’un procés de selecció i aprofita les eines i recursos que Barcelona Treball posa al teu abast per preparar-te i superar-lo amb èxit.

Consulta la informació sobre els tràmits relacionats amb la prestació d’atur i el subsidi a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), que disposa d’una xarxa d’oficines i punts d’autoservei. Informa't, també, de com demanar cita prèvia i dels recursos per a persones amb dificultats d'integració laboral.

Ets jove i busques feina? Vols muntar un negoci? Coneix els serveis d’assessorament que t’ofereixen suport i orientació gratuïta. També hi trobaràs informació si vols estudiar o treballar a l’estranger.

Dona assessorant una persona per cercar feina
Panoràmica de l'espai de recerca de feina de Barcelona Activa
Classe de formació a persones aturades
Home entrant a l'oficina de l'atur mentre dos joves miren la documentació
Home jove al costat d'un tauler d'anuncis de feina llegint una oferta de treball
1/1

Vols emprendre?

Vols engegar el teu projecte? Aprofita els recursos de Barcelona Activa i Catalunya Emprèn, que et permetran conèixer els programes, les activitats i els serveis disponibles per passar de la idea a l’empresa.

Iniciatives, tant públiques com privades i mixtes, per impulsar el creixement, la viabilitat i la consolidació de projectes d'economia social i cooperativa com a models empresarials alternatius i estratègics.

Consulta els informes de Barcelona Activa amb els aspectes clau a l'hora d'emprendre. Idees de negoci, pla d'empresa, fiscalitat i molt més!

El Programa Idees Madures de Barcelona Activa ofereix recursos a les persones emprenedores majors de 45 anys per convertir una idea de negoci en una empresa. Entre d’altres, el programa ofereix eines per a l’elaboració d’un pla d’empresa, tutories i assessoria per a la recerca de finançament.

InnoBA és l’equipament de Barcelona Activa que ofereix activitats, serveis especialitzats, recerca, formació i espais d'experimentació i incubació, en l'àmbit de l’economia social i solidària (ESS) i la innovació socioeconòmica. S'adreça tant a les persones i organitzacions que volen iniciar un projecte com a les que volen desenvolupar-lo.

Home fent una consulta per iniciar un projecte laboral a Barcelona Activa
Expositors i visitants d’una fira de projectes d’economia social
Taules d'atenció a empresaris i empresàries i a persones emprenedores
Dos persones parlant dretes en una oficina
1/1

Formació contínua

Connecta’t al programa de capacitació i divulgació tecnològica tant si ets un professional com una empresa. Hi trobaràs activitats d'iniciació a Internet i eines per desenvolupar les teves competències tecnològiques i la teva capacitació professional.

Entra al Consorci i informa’t de la formació contínua que es desenvolupa a Catalunya. T’ajudarà a adaptar-te a la societat del coneixement, capacitar-te professionalment i aconseguir formar-te al llarg de tota la teva vida.

Espai amb formació dedicada a Internet i el món digital
Jove assistent a un curs de formació en una classe de l'aula d'informàtica
1/1

Tens un negoci?

Consulta l’Oficina d’Atenció a les Empreses per trobar tota la informació d’interès per el teu negoci, rebre assessorament, dur a terme tràmits i participar en programes de formació. També hi trobaràs informació sobre programes d’ajut per a la contractació de persones més grans de 40 anys en situació d’atur de llarga durada.

Exportes? Vols internacionalitzar el teu negoci? ACCIÓ i Barcelona Activa posen a la teva disposició els recursos necessaris per impulsar la teva activitat internacional en qualsevol de les seves fases.

Participes de l’activitat econòmica de Barcelona? Estàs interessat a crear ocupació, promoure la inversió o atreure talent? Aprofita els recursos de Barcelona Negocis i informa’t sobre les oportunitats que t’ofereixen els sectors estratègics de la ciutat.

Montjuïc inclou un nou hub que uneix esport i tecnologia per fer de la ciutat un referent internacional en sportstech i millorar l'economia d’empreses, organitzacions i institucions del sector.

Descobreix el servei d'atenció al talent internacional, que facilita que les persones que vinguin a residir a la ciutat puguin desenvolupar tot el seu potencial professional i personal.

Diverses persones fent ús de l'Oficina d'Atenció a les Empreses
Port de càrrega i descàrrega de mercaderies de la Zona Franca
Investigadores treballant en mostres de laboratori
Estadi Olímpic Lluís Companys
22@

També et pot interessar...

Blogoteca Treball CA

La Blogoteca

Vols saber què més hi ha a la xarxa? T’oferim un recull de webs i blogs per aprofitar al màxim la teva ciutat.

Coòpolis

Ateneu cooperatiu de Barcelona que fomenta i promociona l'economia social i solidària a la ciutat.

Cowocat

Associació sense ànims de lucre que reuneix els espais de Coworking presents a Catalunya.

Jo.cat

Curs en línia i gratuït de capacitació en identitat digital per a persones en actiu, aturades i estudiants.

Cambra de comerç

Institució que promou l'activitat econòmica i empresarial defensant els interessos de les empreses.

Xarxa Emprèn

Xarxa d'entitats publicoprivada que ofereix informació, assessorament, formació i suport a les persones que volen crear una empresa a Catalunya.

Foment del treball

L'actualitat econòmica per a l'empresariat i per a persones emprenedores.

Femarec

Entitat que treballa per la integració social i laboral de les persones en risc d'exclusió social.

Miniops

Cursos en línia pràctics, oberts a tothom, i de temàtiques actuals relacionades amb l'ús de les tecnologies.

Pimec

La informació necessària sobre les petites i mitjanes empreses.

Mobilitat laboral

Eina de suport i informació per treballar a l'estranger.

CV Online

Eina per crear el teu currículum que inclou una versió en PDF i un currículum en línia que pots compartir amb un enllaç o un codi QR.

Mi cv

Crea el teu CV en línia i aprèn a distribuir-lo a les xarxes socials adients. També ho pots fer amb el teu videocurrículum. [Es]

Cv maker

Models diferents de plantilles per crear el teu currículum o adaptar-lo als nous temps. [Es]

ZETY

Consejos de expertos para buscar trabajo, escribir el currículum y desarrollarte profesionalmente. [Es]

E-empresarias

Assessorament professional en línia per a empresàries amb tota la documentació necessària a l'abast. [Es]

Sinèrgics

Co-working municipal per a professionals compromesos amb la comunitat de Baró de Viver.

Cambres de catalunya

Coneix totes les cambres de comerç situades a Catalunya.

EIXOS

Espai d'orientació per muntar un negoci segons la zona.