Bizbarcelona convida emprenedors, pimes i el món de l'economia social a transformar-se

A causa dels canvis tecnològics, els negocis i les empreses experimenten canvis de manera accelerada. Del 31 de maig a l’1 de juny, al Bizbarcelona es trobaran persones emprenedores, pimes i el món de l'economia social amb l’objectiu de transformar la seva activitat per ser més competitius en un entorn dinàmic i cada cop més digitalitzat. En aquesta edició hi haurà 200 conferències, 70 punts d’assessorament, 40 trobades de treball en xarxa i un mercat de finançament per a projectes.

12/05/2017 17:31h

Redacció

La setena edició de Bizbarcelona té com a lema “Transforma’t” i se celebrarà al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona del 31 de maig a l’1 de juny. Les sessions d’aquest any s’estructuren en quatre grans blocs: noves tendències, serveis empresarials i per a l’economia social, eines per a la digitalització i Bizfranquícies. L’objectiu és que els assistents trobin informació, coneixement, contactes i solucions per crear, transformar i adaptar els seus projectes empresarials als nous temps, marcats pels canvis econòmics, tecnològics i socials.

El regidor d’Empresa i Turisme i president de Bizbarcelona, Agustí Colom, ha participat aquest divendres al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya en una trobada de l’anomenada Bizcommunity, prop de cent cinquanta institucions, entitats, associacions públiques i privades dinamitzadores del teixit econòmic i empresarial que contribueixen a impulsar els negocis i projectes dins del saló especialitzat Bizbarcelona.

Eines i coneixement per als canvis

La trobada ha servit per presentar les propostes de l’edició d’enguany. Sobre el paper d’aquest fòrum, Agustí Colom ha assenyalat que l’economia de la ciutat ha experimentat una millora manifesta i que Bizbarcelona juga una funció destacada, especialment a l’hora de “donar eines a les empreses i als agents econòmics perquè estiguin més preparats per afrontar els nous reptes i puguin allargar la seva vida”. Les empreses tecnològiques tenen un paper important en l’economia actual, atès que prop d’un 30% de les noves empreses són empreses emergents digitals.

La jornada sobre emprenedoria, pimes i economia social està promoguda per diverses institucions, entre les quals hi ha l’Ajuntament de Barcelona, que hi participa a través de Barcelona Activa. La Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, PIMEC i la Cambra de Comerç de Barcelona també hi participen.