Comencen les obres de 114 pisos que es destinaran a lloguer assequible a Sant Andreu i Sant Martí

El mes de juny s’iniciaran les obres de dues promocions de pisos a través del Patronat Municipal de l’Habitatge, l'una de 68 pisos, destinada a dret de superfície i situada al barri del Parc i la Llacuna del Poblenou, i l'altra de 46 habitatges per a lloguer social a Sant Andreu. En total, la inversió prevista és d’11 milions d’euros.

14/05/2017 13:27h

Redacció

L’edifici del barri del Parc i la Llacuna del Poblenou tindrà 68 habitatges, distribuïts en dues escales, l’una amb accés des de la plaça de Dolors Piera i l’altra des de la plaça d’Isabel Vila. El bloc, de planta baixa més onze pisos, correspon a la fase interior del projecte d’habitatges de Sancho de Ávila. Els pisos tindran entre una i tres habitacions, repartides en una superfície d’entre 50 i 74 metres quadrats. La planta baixa es destinarà a trasters o locals. Es preveu que les obres de l’edifici durin 24 mesos.

Pel que fa a l’obra prevista al barri de Sant Andreu, es tracta de la recuperació com a bloc de pisos d’una de les naus de Can Fabra, situada al carrer de Parellada. Els 46 habitatges es destinaran a lloguer social, i a la planta baixa es construirà un local que serà la seu d’una colla castellera. Cada pis tindrà 53 metres quadrats i dues habitacions.

Tots dos projectes tenen una previsió d’execució de 24 mesos i han estat licitats per un import de 5,3 i 5,7 milions d’euros respectivament, segons el pressupost d’adjudicació, que no inclou l’IVA.

Més informació