La Fàbrica del Sol canvia d'horari i es muda

09/03/2017 14:14h

Districte Ciutat Vella

La Fàbrica del Sol ha començat un període d’obres de rehabilitació i durant uns dies estarà de mudances a uns mòduls adjacents a la seva ubicació actual.

Fins el dimarts 14 de març a les 10.00 h, l’equip de La Fàbrica del Sol no podrà atendre trucades ni correus electrònics. A partir del dimarts 14 de març ja us podran atendre de forma presencial al lloc provisional, contigu a l’equipament actual,  de dimarts a divendres, de 10 a 14 h. L’Atenció telefònica serà pels matins de dimarts a divendres, de 10 a 14 h. i a les tardes, els dimarts, de 16.30 a 18 h, i de de dimecres a divendres, de 16.30 a 20 h.

Està previst que les obres acabin a la tardor de 2017. Fins aleshores no es podran fer visites a les instal·lacions ni cessions d’espai.

Un equipament per a la sostenibilitat

La Fàbrica del Sol és un equipament d’educació ambiental promogut per l’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona. Participa amb entitats, equipaments i institucions en diferents programes per estendre la cultura de la sostenibilitat entre la ciutadania.

L’equipament té una història vinculada a les energies. Està situada a l’antic edifici de la direcció de la fàbrica de gas de la Catalana de Gas, i va ser dissenyada per l’arquitecte Josep Domènech i Estapà. L’edifici està inclòs al Catàleg del Patrimoni Arquitectònic Històric i Artístic de la ciutat.

Més informació