Què pots fer a Nou Barris del 17 al 26 de març?

16/03/2017 17:00h

Districte Nou Barris

Una setmana més, al districte us convidem a participar en totes les activitats que es duran a terme aquests dies. Pel cap de setmana que comença, l’oferta és ben extensa, i inclou monòlegs, amb el Concurs de Can Basté arribant a la Gran Final, bones dosis de teatre (independent amb el festival Mutis, i punyent i reivindicatiu al Cítric de l’Ateneu de Nou Barris), excursions, activitats al Castell de Torre Baró,  i un primer tast del festival Solo para Cortos, amb l’exhibició del palmarès de l’any passat al Centre Cívic de Torre Llobeta.

Entrarem a la nova setmana amb el Solo para Cortos ja estrenant nova edició, ni més ni menys que la 13a, i desgranant les seves propostes entre el Casal de Joves de Prosperitat i l’Ateneu Popular de Nou Barris (aquest últim acollirà també la versió infantil del festival, el Solo para Peques).

I així encararem un nou cap de setmana marcat per les activitats vinculades al Dia Mundial de l’Aigua i les noves edicions de propostes ja clàssiques com la Marató de Contes de Nou Barris o el Festival de Sopes del Món Mundial. Feu un cop d’ull a la graella d’activitats, segur que hi trobeu quelcom del vostre gust!

Activitats del 17 al 26 de març