Sons de ciutat: música en viu als carrers, places, comerços i mercats per Nadal

Dissabte, 9 de desembre, comença la temporada de Nadal del cicle que apropa la música en directe als barris de la ciutat, i s'allargarà fins al dijous 4 de gener. A Sarrià - Sant Gervasi es podrà gaudir d'una desena de concerts.

30/11/2023 14:28 h

Districte Sarrià -Sant Gervasi

Totes les activitats són gratuïtes i no cal incripció.  Aquesta és la programació a Sarrià – Sant Gervasi:

Dissabte, 16 de desembre, a les 12.00 h
A la plaça de Joaquim Folguera
Aesis Quintet
Quintet de flautes provinent dels estudis d’interpretació de música clàssica i contemporània especialitat vent i sota la tutela del professor Christian Farroni. Formació sorgida de les aules del Centre Superior de Música Liceu.

Dissabte, 16 de desembre, a les 12.00 h
Al Mercat de les Tres Torres (c. dels Vergòs, 2)
Gumbo Jass Band
La banda, nascuda el 1998, proposa el Christmas Dixieland Party, un espectacle nadalenc en clau de jazz tradicional de Nova Orleans. Música i bon humor per a tots els públics. Gumbo, una sopa espessa típica de la ciutat de Nova Orleans, simbolitza la barreja de cultures, sons i músiques.
Aquest concert s’ha programat en col·laboració de l’Institut de Mercats de Barcelona.

Dijous, 21 de desembre, a les 18.00 h
Al Mercat de Sant Gervasi (plaça de Frederic Soler)
Mariana També
Escriure, fer música, anar amb bicicleta i canviar els mobles de lloc és el que li agrada més. I compondre temes que aborden la intimitat feta d’enyorança i somnis inquiets. Lletres que van al fons i sons que saben experimentar i allunyar-se del camí del mig. Potser és la seva veu, potser és la seva música, però té aura.

Divendres, 22 de desembre, a les 18.00 h
A la plaça de Sarrià
Sara Aldana
La cantautora, compositora i arranjadora colombiana presenta un projecte profundament personal que busca connexió amb el públic i descobriment musical. Músiques càlides i properes a través d’estils com el latin, el jazz i l’afro. Lletres cuidades que ara són globals i adés vivències personals, sempre amb una mirada femenina.

Dissabte, 23 de desembre, a les 12.00 h
A la plaça de Joaquim Folguera
Eva Fernández
Saxofonista, cantant i compositora crescuda musicalment a l’entorn de la Sant Andreu Jazz Band, s’uneix al guitarrista Josep Munar per unir trajectòries, orígens i herències musicals que, essent diferents, volen trobar-se en un mig camí ple de matisos i detalls. Malgrat la joventut, la carrera de l’Eva ja s’ha creuat amb els grans Perico Sambeat, Dick Oatts, Ignasi Terraza, Bobby Gordon, Josep Traver, Llibert Fortuny o Carles Benavent, entre tants altres.

Dissabte, 23 de desembre, a les 12.00 h
A la plaça de Sarrià
‘It’s Christmas, call your friends!’ amb The Gramophone All Stars Big Band
Una formació ja històrica de la ciutat sempre a la recerca incansable de la sonoritat soul, jazz i de ritmes jamaicans com l’ska, el bugalú o el calipso. De Stevie Wonder a Kingston, d’Amy Winehouse a Nova Orleans, de Skatalites a l’Spanish Harlem, de Nina Simone a Barcelona.
Aquest concert forma part del Barcelona Festival de Nadal que, aquest any per primera vegada, surt de Plaça Catalunya i s’incorpora a la programació de concerts de Nadal arreu de la ciutat.

Divendres, 29 de desembre, a les 18.00 h
A la plaça de Sarrià
Swing Cooking Trio
Un acte de conservació del primer jazz nascut a Nova Orleans a principis del segle XX que s’ha mantingut fins avui gràcies als músics fidels que vetllen per la seva perdurabilitat. Un homenatge als grans músics com Louis Armstrong o Sidney Bechet, entre tants altres. Un viatge a l’Amèrica dels anys vint adreçat a tot tipus de públics. Una introducció als orígens del jazz.

Dissabte, 30 de desembre, a les 12.00 h
Al Turó Park
Gènesi Quartet
Quartet de saxos provinent dels estudis d’interpretació de música clàssica i contemporània especialitat vent i sota la tutela del professor Albert Julià. Formació sorgida de les aules del Centre Superior de Música Liceu.

Dissabte, 30 de desembre, a les 18.00 h
Al Turó Park
Duo Enxebre
Una proposta musical que persegueix difondre obres poc conegudes de la música de cambra creant un ambient íntim i proper amb el públic. Formació sorgida de les aules de l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Diumenge, 31 de desembre, a les 12.00 h
A la plaça de Sarrià
Quartet Fiora
Quatre joves músics que tenen la intenció d’endinsar-se en un món sonor propi i, sobretot, d’apropar la música clàssica a tothom, especialment a qui no hi té un accés fàcil. Formació sorgida de les aules de l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Trobareu la informació de la resta de districtes al web de Sons de Ciutat.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades