Obert el servei de suport al bany a les platges

Els punts de suport al bany es troben a les platges de Sant Miquel i de la Nova Icària i a la zona de banys del Fòrum. El servei consisteix en l’acompanyament a l’aigua amb personal tècnic, zones d’estada i dos mòduls de canviadors adaptats.

30/06/2023 17:59 h

Ajuntament de Barcelona

El servei disposa de cadires amfíbies, flotadors, armilles, crosses i cadires hidràuliques a la zona de banys del Fòrum, entre altres, i un total de nou persones amb la titulació corresponent per fer l’acompanyament.

L’horari general serà de 10.30 a 19.30 hores fins a l’11 de setembre, i fins a les 18.30 hores del 12 al 25 de setembre.

L’any passat un total de 7.817 persones van utilitzar els punts de suport al bany, on es van oferir gairebé 40.000 assistències.

Mesures d’accessibilitat a les platges

Més enllà dels punts de suport al bany, les platges disposen de mesures d’accessibilitat per facilitar que tothom en pugui gaudir. En concret, les persones amb alguna limitació de la mobilitat disposen de reserves d’aparcament, itineraris accessibles, lavabos adaptats, passeres de fusta per arribar tan a prop de l’aigua com sigui possible i informació visual i tàctil.

Etiquetes associades a la notícia