Les jornades

CULTUROPOLIS és una trobada per reflexionar i debatre sobre els drets culturals, per pensar sobre com es concreten i per imaginar i trobar mecanismes que els impulsin i els garanteixin.

Més info

Eixos de treball

Totes les activitats incloses a les Jornades estan vinculades, almenys, a un dels eixos de treball següents: - Treball i sostenibilitat cultural - Diversitats - Participació i comunitats - Entorns digitals

Més info

Com s’hi pot participar

Les Jornades són obertes a tothom amb inscripció prèvia gratuïta. La inscripció dona accés a totes les activitats programades.

Més info

Programa

CULTUROPOLIS inclou ponències i debats, presentacions de projectes i bones pràctiques, espai de congrés acadèmic i programació artística i comunitària.

Més info

Activitats destacades

Festa al carrer pels drets culturals

Activitats destacades

Programació del 17 de novembre

Imatge
TALLER “EL DESENTERRADOR”

©Foto: Societat Doctor Alonso

TALLER “EL DESENTERRADOR” (Places exhaurides)

- h
|
Paral·lel 62
Taller dinamitzat per excavar en les paraules i treure capes i afegits fins a arribar a la matèria comuna de què estan fetes les paraules.
Participant:
Imatge
DESNONISEA

DESNONISSEA

- h
|
Paral·lel 62
Espectacle participatiu

Desnonissea (Desnonament + Odissea) reprodueix un desnonament, la performance més representada des del 2008. Mossos d'esquadra, activistes, comitiva judicial, advocat, mitjans de comunicació, veïns i les persones desnonades: Penèlope i Telèmac són encarnats pel públic a partir d'un guió/ poema dramàtic escrit per Núria Martínez Vernis i Oriol Sauleda.

Activitats destacades

Programació del 18 de novembre

Imatge
Fira CULTUROPOLIS

©Foto: Markus Spiske

Fira CULTUROPOLIS

- h
|
Paral·lel 62
Espai informal per conèixer els projectes i les recerques seleccionades per a CULTUROPOLIS. Es crearan espais de trobada i diàleg entre pràctica cultural i artística i les investigacions.

Dinamitza: Antònia Folguera

Imatge
TAULA DE CIUTATS

©Foto: Timon Studler

TAULA DE CLAUSURA

- h
|
Paral·lel 62
Taula rodona entre representants institucionals de diferents ciutats i organitzacions mundials que estan treballant al voltant de la defensa i l’aterratge dels drets culturals.
Imatge
Cyberexorcismo

©Foto: Mila Ercoli

Cyberexorcisme

- h
|
Paral·lel 62
Espectacle Cyberexorcisme de Núria Guiu.
Participant:
Share