Barcelona acull la BCN Eurovision Party 2024

Del 4 al 6 d’abril es realitzaran activitats i concerts a la ciutat per promocionar els participants al Festival d’Eurovisió que tindrà lloc a Suècia.

..
21/03/2024 - 17:46 h - Turisme Ajuntament de Barcelona

La celebració culminant de la BCN Eurovision Party tindrà lloc dissabte 6 d’abril al Sant Jordi Club. Allà es podrà gaudir de l’energia de la representant d’Espanya, Nebulossa, i d’altres participants com l’Slimane de França o la Saba de Dinamarca. També hi haurà representació d’edicions anteriors:  Herreys, els suecs guanyadors d’Eurovisió el 1984; Las Ketchup, representants d’Espanya el 2006; Senhit, representant de San Marino els anys 2011, 2020 i 2021 i molts més. Tot sota la conducció de la cantant i actriu Nina, que també va ser representant espanyola a Eurovisió el 1989.

El dia abans, però, el públic familiar serà el convidat de 6 de la tarda a 9 del vespre a gaudir de l’ESCJoven. A La Terrazza del Poble Espanyol tindrà lloc un concert a càrrec de joves artistes de tot el Festival d’Eurovision Junior i el programa de talents de la televisió catalana Eufòria. Així els més joves podran gaudir de les actuacions d’Elena Escorcia, Domènec o Scorpio. Ja a la nit, el mateix escenari estarà presidit per Rosa López, que presentarà diferents representants d’Eurovision que segons els fans haurien d’haver quedat en millor posició, entre altres actuacions. Sofia Coll i Estela, d’Eufòria, també participaran en aquesta jornada.

El dijous 4 d’abril la festa començarà a  la Sala Safari de la plaça Espanya, amb una nit amenitzada per DJ exclusius d’Eurovisió.  Un tret de sortida emocionant per a un festival carregat d’energia.