Barcelona camina per Sant Martí de Provençals amb el Barnatresc

Caminades. Les Caminades Barnatresc 2021 presenten un nou format adaptat a la situació sanitària derivada de la covid-19

Els propers 10 i 11 d’abril es podrà tornar a realitzar una caminada Barnatresc pel barri de Sant Martí de Provençals. Es tractarà de la primera jornada del cicle de caminades Barnatresc 2021, que presenta un nou format adaptat a la situació sanitària actual derivada de la pandèmia provocada per la covid-19.

Nou format amb dues alternatives

El cicle de Caminades Barnatresc es reinventa amb dues noves modalitats que permetran seguir gaudint de l’activitat respectant les mesures sanitàries establertes.

Per una banda, hi haurà les Caminades senyalitzades, que es realitzaran en cap de setmana (dissabte i diumenge) i només comptaran amb un recorregut senyalitzat pels habituals indicadors de les caminades Barnatresc, però sense controls de sortida, d’arribada, ni serveis, i que es podran fer tantes vegades com es desitgi durant aquell cap de setmana. La primera caminada serà el 10 i 11 d’abril, al barri de Sant Martí de Provençals.

D’altra banda, hi haurà les Caminades virtuals, que coincidiran amb les caminades senyalitzades i es mantindran les dues setmanes següents. Tot i no tenir senyalització física, les persones participants podran seguir-ne el recorregut mitjançant  l’aplicació mòbil Barnatresc Virtual. Aquestes caminades puntuaran per a l’obtenció de pins, guardó amb el qual es premia la fidelitat dels/les caminants a final d’any. En aquesta ocasió, la mateixa caminada per Sant Martí de Provençals es podrà realitzar del 12 al 25 d’abril, sempre subjecte a la normativa vigent en relació a la pandèmia.

Recorregut de la Caminada de Sant Martí de Provençals

– Lloc de sortida i arribada: Pl. de les Glòries Catalanes, al costat del Museu del Disseny (Metro L-1 Glòries).

– Distancia aproximada: 10,00 km.

– Durada aproximada: 3.30 h.

– Desnivells: Inapreciables

Pl. de les Glòries Catalanes (1), c. Àlaba, c. Bolívia,  c. Ciutat de Granada, c. Tànger, c. Llacuna, parc del Clot, pl. Font i Sagué, Mercat del Clot (2) c. Sèquia Comtal, c. Rogent, Foment Martinenc (3), c. Freser, c. Indústria, pl. Ferran Reyes, Sant Joan Bosco (4), av. Meridiana, c. Felip II, c. Olesa, c. Concepción Arenal, pl. de la Mainada, c. Juan de Garay, c. Navas de Tolosa, pl. Joan Maragall (5), c. Llorente, mercat del Guinardó (6), c. Renaixença, c. Sant Quintí, c. Sant Antoni Maria Claret, Hospital de Sant Pau (7), Av. Gaudí, pl. Gaudí/Sagrada Família (8), c. Mallorca, Estàtua Verdaguer (9), pg. Sant Joan, pl. Tetuan, pg. Sant Joan, arc del Triomf, parc de l’Estació del Nord (10), av. Mediana, Teatre Nacional de Catalunya, av. Meridiana i pl. de les Glòries Catalanes (11).

Tota la informació.

Cicle de caminades Barnatresc

El cicle de caminades Barnatresc és un programa anual de caminades no competitives i aptes per a totes les edats que promou una activitat saludable, senzilla, i oberta a tothom. En termes generals, els itineraris són d’una longitud mitjana d’entre 10 i 15 quilòmetres, i se’n realitza gairebé una cada mes.