Barcelona Districte Cultural obre la setena edició amb 36 propostes noves

Espectacles. A partir de l’1 de febrer el projecte oferirà 150 funcions gratuïtes als deu districtes de la ciutat.

El circuit inclou onze espectacles de teatre, dues propostes de dansa, tres de circ, vuit concerts, sis documentals musicals i sis propostes audiovisuals per als més petits.

Barcelona Districte Cultural apujarà el teló de la setena edició el dia 1 de febrer amb una programació que continua creixent: aquesta primavera el circuit inclou onze espectacles de teatre, dues propostes de dansa, tres de circ, vuit concerts, sis documentals musicals (programats en col·laboració amb l’In-Edit Festival) i sis propostes audiovisuals per als més petits, agrupades en dos cicles, el Petit Cineclub i el Petit Kinosaure. En total, el cicle proposa 150 funcions amb entrada gratuïta que arribaran a 23 escenaris dels deu districtes de la ciutat.

Amb una important presència de dones liderant els projectes, a la cartellera del Barcelona Districte Cultural destaquen propostes teatrals com Negrata de merda, de Denise Duncan; Converses amb el meu úter i altres interlocutors, de Núria Planes Llull; Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria, de Glòria Ribera, o Akelarre, de The Feliuettes, i la dansa de Laia Santanach amb Àer; el circ de Mireia Miracle amb Rojo, o els concerts de Joina, Anna Colom i Una, cordes i veu.

La cartellera d’aquest circuit, que durarà fins a finals d’abril, inclou també el Refugi, de Marc Parrot; la presentació de Hey Chico!!, el disc d’Enma Fernández; Assassinat al club, dels Impro Barcelona; Bollywood. Bombay. Barcelona, amb els Dúo Fàcil i Líquido Teatro; El mal morir, de la companyia El Fil Vermell; Full House, dels Eléctrico 28, o El comediant, de Marcel Tomàs.

En la programació infantil trobem noms com els de La Tresca i la Verdesca, que, juntament amb els Xirriquiteula, presenten Per un instant; Nuri Total i els seus Bitxos raros; el Circ Vermut amb Ni cap ni peus; el Laboratori sonor dels Aupa; Baobab, de La Pera Llimonera, o els Farrés Brothers i Cia amb El silenci d’Hamelin, una versió del conte clàssic accessible per a persones amb visió o oïda reduïda. Amb la voluntat que tots els públics puguin accedir a la cultura, també s’han inclòs mesures d’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva a Companyes, el concert de Joina.