Els altres foguerons que es fan a Barcelona per sant Antoni

Sant Antoni. Els foguerons de sa Pobla ja fa uns anys que s'han expandit per la ciutat, i actualment es poden veure en tres barris fora de Gràcia.

Tot i que Gràcia va importar la tradició dels foguerons de sa Pobla, actualment la festa s’ha expandit per més indrets de la ciutat i se n’han arribat a fer tres fora dels carrers graciencs.

El primer és el fogueró de la festa major del barri de Sant Antoni. Es farà el dissabte 18 de gener, diada de Sant Antoni, a les 21 h, a la cruïlla de l’avinguda de Mistral amb el carrer d’Entença. Hi haurà música tradicional amb els Ministrers de Xamfrà i ball de bot.

El dissabte 18 a partir de les 19 h es farà el fogueró de Montbau a la sala polivalent del barri (carrer de Domènech i Montaner, 3).

I el mateix dia es plantarà el fogueró al Poblenou. Serà a les 20 h al pati de l’Ateneu Popular Octubre (carrer de Badajoz, 86). Durant la vesprada, s’hi podran degustar productes mallorquins mentre se succeeixen tradicions que ens transportaran a la revetlla de Sant Antoni de sa Pobla.