La Barceloneta inaugura el cicle Música als Parcs

Música. Aquest divendres, 31 de maig, un concert al parc de la Barceloneta obrirà el cicle musical que permet acostar-se a la natura de la ciutat per gaudir-hi de la música.

Aquest divendres, 31 de maig, un concert al parc de la Barceloneta obrirà el cicle musical que permet acostar-se a la natura de la ciutat per gaudir-hi de la música.

Un any més, fins al 31 d’agost, podreu gaudir del cicle de concerts Música als Parcs, que té la voluntat de donar a conèixer els jardins de Barcelona com a espais de convivència i lleure durant els capvespres i les nits d’estiu. Música als Parcs inclou 50 concerts gratuïts en una trentena d’espais verds de tota la ciutat.

El concert inaugural, que tindrà lloc divendres, 31 de maig, a partir de les 21.00 hores, al parc de la Barceloneta, serà a càrrec de la jove promesa del jazz Eva Fernández. La cantant i saxofonista presentarà un nou disc, Yo pregunto, creat a partir d’una selecció de poemes de diversos autors que ella mateixa ha musicat.

A Ciutat Vella els indrets escollits per als concerts són els jardins del Pou de la Figuera, la plaça del Duc de Medinaceli, els jardins de Rubió i Lluch i la plaça d’Hilari Salvadó. La programació prevista és la següent:

  • Dilluns 8 de juliol, a les 21.00 hores: Químic Trio (jazz), plaça del Duc de Medinaceli
  • Dijous 11 de juliol, a les 21.00 hores: Lucas Delgado i Juan Pastor (jazz), plaça d’Hilari Salvadó
  • 12 de juliol, a les 21.00 hores: Jofre Fité Trio (jazz), jardins del Pou de la Figuera
  • 21 d’agost, a les 21.00 hores: Primo Tempo (clàssica), jardins de Rubió i Lluch

Aquest cicle de concerts estiuencs va néixer fa més de quinze anys amb l’objectiu d’acostar la música de qualitat a tots els públics i fomentar els intèrprets joves. També pretén potenciar les possibilitats dels parcs com a espais de convivència i lleure durant els capvespres i les nits d’estiu.

Podeu consultar tota la programació del cicle clicant aquí.