El Poblenou es torna a il·luminar amb el Llum BCN

Cultura. Del 14 al 16 de febrer 57 espais de la ciutat es transformaran gràcies a la llum, la tecnologia digital i la imatge en moviment.

El festival Llum BCN, que arriba a la novena edició, transforma el barri del Poblenou de Barcelona en un laboratori de recerca al servei d’artistes d’arreu del món, un gran museu a l’espai públic d’accés lliure, un esdeveniment únic a la ciutat.

Els dies 14, 15 i 16 de febrer 57 espais de la ciutat s’ompliran de màgia gràcies a la llum, la tecnologia digital i la imatge en moviment del festival Llum BCN.

Julio Le Parc, Luke Jerram, l’estudi United Visual Artists, Kurt Hentschläger o Antoni Arola són alguns dels artistes internacionals que il·luminaran el Poblenou, en el marc d’un festival que estrena una nova aplicació per a dispositius mòbils perquè els visitants disposin de tota la informació sobre els espais il·luminats, la seva geolocalització i els llocs participatius.

Enguany disset escoles d’art, disseny, il·luminació i arquitectura (dues més que l’any passat) convertiran els espais del voltant del 22@ en el seu laboratori. Paral·lelament, el circuit alternatiu del festival, l’Off Llum BCN, tornarà amb quinze instal·lacions lumíniques de petit i mitjà format en el marc del Poblenou Urban District.

A més, en aquesta edició el festival incorpora l’espai Àgora, on per primera vegada es podran compartir xerrades i conferències, i el Hackathon, un espai de participació per a la creació.

Attachments