Primera edició del Clínic Obert: viu la salut al carrer!

El dissabte 11 de maig, de 9.30 a 15 hores, l’Hospital Clínic de Barcelona celebrarà la primera edició del ‘Clínic Obert’, una jornada festiva i participativa on s’obriran les portes del Campus per promoure els hàbits saludables.

..
03/05/2024 - 09:28 h - Sanitat i salut Districte Eixample

Durant tot el matí, les persones que s’apropin al recinte hospitalari i als carrers del seu voltant podran participar en  tallers, xerrades, activitats esportives, gastronòmiques, musicals, lúdiques, familiars, visites guiades…

En total, la iniciativa del ‘Clínic Obert’ ocuparà més de 15.000 metres quadrats al carrer, on es desenvoluparan més de cent activitats distribuïdes en quatre escenaris, cinc sales de conferències amb divuit xerrades, quinze visites guiades i més de seixanta carpes amb tallers i punts informatius.

Podeu clicar els enllaços següents per consultar les activitats previstes a cada espai. Totes les activitats són gratuïtes i algunes requereixen d’inscripció prèvia:

També s’han programat diverses visites a l’interior de l’Hospital Clínic, a l’edifici CEK d’IDIBAPS i a la Facultat de Medicina. Situat a les immediacions de l’Hospital, el Mercat del Ninot serà escenari de diverses activitats d’aquest esdeveniment, com per exemple un taller sobre alimentació conscient o una xocolatada. A més de la seu de Villarroel, també s’han previst algunes activitats a les seus de Plató i la Maternitat.

Podeu consultar tota la informació sobre l’esdeveniment al web del Clínic Obert.

Talls de carrer

Amb motiu de la celebració del ‘Clínic Obert’, hi haurà afectacions de talls de carrers a la zona el dissabte 11 de maig des de les 6 hores i fins a la recollida (aproximadament a les 17 hores, segons el carrer). Hi haurà auxiliars amb tanques. Els carrers que quedaran tallats són:

  • Carrer de Casanova entre c. París i c. Provença.
  • Carrer de Villarroel entre c. Còrsega i c. Provença.
  • Carrer de Còrsega entre c. Villarroel i c. Muntaner.
  • Carrer del Rosselló entre c. Comte d’Urgell i c. Muntaner.

Més informació