Taller 'Àsia al plat: la ruta de les espècies' *NOU*
Traductor de
:
Horarios
Días | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Dimarts |
de 18.30 h a 21.00 h |
Entrada general: 69.58 €
Més s uplement |
Cal inscripció prèvia Places limitades
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre
|
Centre Cívic Urgell
- Dirección:
- Carrer del Comte d'Urgell, 145
- Districto:
- Eixample
- Barrio:
- la Nova Esquerra de l'Eixample
- Ciudad:
- Barcelona
Aquest viatge culinari ens transportarà per països mediterranis, d’orient mitjà i del sud-est asiàtic. Viatjarem pels camins de la història, al temps en què les espècies d’Orient van encantar els paladars del món àrab, romà, egipci i grec. Descobrirem els secrets de les mescles d’espècies, les tècniques de cuina i les curiositats que envolten cada condiment exòtic. Cuinarem plegats plats com l’arròs biryani (Índia/Pakistan), l’amanida kisir (Turquia), els ous marmolats Cha ye dan (Xina), o el Panang Curry (Tailàndia). El curs constarà de 4 classes de cuina i una sortida d’exploració per Barcelona a la cerca d’ingredients inusuals i exòtics. (*Activitat amb suplement)
Professor: Claudio Masala – Travel Cook