Comença Ràdio Memòria Viva!

NOTÍCIES
Banner de Ràdio Memòria Viva. Els dies 16, 21, 24 i 31 de juliol de 2020

Des de la Xarxa de comunitats de memòria creiem que fer memòria és portar al present aquells sabers i relats del passat que ens ajuden a organitzar-nos pel futur. És per aquest motiu que hem decidit ocupar la ràdio com espai per la conversa i la presència conjunta de veus geogràficament distants. Comença Ràdio Memòria Viva!

Al llarg del mes de juliol tindrem l’ocasió de parlar sobre diverses qüestions que travessen la Xarxa de comunitats de memòria i que han pres una nova urgència a partir de la crisi social i sanitària de la COVID-19. Durant aquests temps de confinaments, pandèmies globals i crisis generals, ens sembla més urgent que mai buscar al rebost de la intel·ligència i la memòria col·lectives per teixir respostes que facin el present vivible, que prenguin cura de totes les vides i nodreixin els nostres ecosistemes.

Així, parlarem de la necessitat de celebrar juntes, de les formes de suport mutu, de la memòria de les cures i de les formes de sostenir la història de comunitats subalternitzades. 

Els programes es podràn seguir a través de La Veïnal TV a laveinal.cat. 

 

Programació


 
21 de juliol (podcast)

Cançons del fer juntes amb Pedro Strukelj (Ràdio Pájaros) i Jabu Morales, cantautora i percussionista brasilera.


24 de juliol (streaming)

Memòria de les cures, la cura de les memòries amb Silvia Federici, Norma Véliz (Mujeres Unidas Entre Tierras) i Gemma Ferreón (Catarsia).


28 de juliol (podcast)

El sol surt per tothom amb Silvia Rivera Cusicanqui, Evelyn Quiroz i Lamine Bathilly (Sindicat Popular de Venedors Ambulants).


31 de juliol (streaming)

Rigor històric: la memòria per altres mitjans amb Pastora Filigrana i Karo Moret.

XARXES RELACIONADES
PROJECTES RELACIONATS
ACCIONS RELACIONADES