L’ICUB concedeix 5 beques per a finançar projectes de creació comunitària

NOTÍCIES
Beques Barcelona Crea

Un any més, l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) organitza les beques Barcelona Crea. Aquesta edició però, arriba amb una significant novetat, la incorporació d’una nova modalitat de convocatòria, la de creació comunitària.  

 

Aquesta va dirigida a donar suport a projectes de creació cultural a partir de la participació ciutadana en clau comunitària. És a dir, amb la mirada posada en els processos i no en els resultats, amb vocació de transformació social i des de lògiques col·laboratives.

 

Entre el 9 de gener i el 9 de febrer de 2023 es podran presentar les sol·licituds per obtenir una de les  beques Barcelona Crea (tant les focalitzades en l’àmbit de la creació comunitària com les de la resta de modalitats) dotades amb 6.000€.

 

Podrà sol·licitar la beca qualsevol persona física major de 18 anys, persona jurídica legalment constituïda o agrupacions de persones físiques o jurídiques, encara que no tinguin personalitat jurídica. 

 

Les propostes que es presentin hauran de ser de nova creació i hauran de mantenir relació amb la ciutat de Barcelona o la seva àrea metropolitana. A més, es valorarà la perspectiva de gènere i mesures d’igualtat, la perspectiva ecosocial, l’ambientalització, el consum responsable del projecte i la perspectiva intercultural. 


Si estàs interessat/da en conèixer les altres modalitats de la convocatòria de les beques Barcelona Crea 2023 visita el web: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/suportcultura/beques-barcelona-crea-2021

XARXES RELACIONADES

No hi ha xarxes relacionades

PROJECTES RELACIONATS

No hi ha resultats

ACCIONS RELACIONADES