RÀDIO CULTURA VIVA. CAPÍTOL 4. ACCIÓ CULTURA VIVA

NOTÍCIES
PodCast Acció Cultura Viva

Com podem repensar l'ideal d'un festival de música en l'era dels festivals? Com podem superar la figura del programador únic i crear un cartell de forma col·lectiva? És possible un festival que es vinculi amb l'economia social i solidària?

 

Totes aquestes preguntes es fan i es responen en el nou podcast del Cultura Viva que reflexiona al voltant del festival Acció Cultura Viva.

 

Dissidència, horitzontalitat i escolta són tres de les paraules que conformen l'esperit de l'Acció Cultura Viva, un festival organitzat de forma assambleària i oberta durant les festes de La Mercè, i que al mateix temps és un laboratori que es repensa any rera any.

 

En aquest podcast, dissenyat i enregistrat de forma coral per membres del plenari de l'Acció Cultura Viva, escoltem les veus del col·lectiu de col·lectius que formen l'Acció Cultura Viva: com s'organitzen, amb quins criteris es programa, què han après participant-hi...

 

Agraïments a la comissió de comunicació de l'Acció Cultura Viva, Carles Llàcer i Radio Whisky Bar. I a l'Edi Pou per realitzar-lo!

 

PODEU ESCOLTAR EL CAPÍTOL 4. ACCIÓ CULTURA VIVA AQUÍ

 

 

El programa respondrà als principis ètics del feminisme i l’antiracisme, condemnant actituds masclistes o racistes, i promovent la participació i representació de col·lectius minoritaris i/o oprimits amb la voluntat de crear referents culturals el més diversos possibles.