Cartell BAM Cultura Viva 2019
Cartell BAM Cultura Viva 2019
Del 21/09/2019 al 21/09/2019
Cartell BAM Cultura Viva 2019
"prova"
"prova"
"prova"
ARTISTES

Dissabte 21 de setembre a la Fabra i Coats. Tot el dia

Dissabte 21 de setembre a la Fabra i Coats. Tot el dia

La tercera edició del BAM Cultura Viva arriba plena de propostes artístiques que funcionaran com a mirall de les moltes i variades escenes musicals de la ciutat de Barcelona i de part del territori. Un espai per a tots els públics on compartir formes de fer música que van més enllà del que és pròpiament un concert i que, en la majoria dels casos, les impulsen teixits associatius i comunitaris que mereixen l’altaveu històric de les Festes de la Mercè. La programació d’aquesta edició s’ha construït a partir d’una convocatòria oberta, on es van rebre 617 propostes.

L’edició d’enguany inclou projectes musicals expressament festius, urbans i populars (BCN Afrobeats o Agozao); propostes i agrupacions properes al funk i el jazz (Cykada); i col·lectius joves i no tan joves del hip hop (NO ID o Taibi). Un dels reptes del festival és posar el focus en l’impuls dels diferents teixits musicals de la ciutat. Destaquen grups i artistes propers a associacions musicals com El Pumarejo (Monodimpled amb Tarta Relena), a el Club Cronopios (Literary Combat), a l’associació Indian Runners (amb Vàlius), o vinculats al Gutter Fest i L’Automàtica (com Sandré); sense perdre la mirada cap a moviments d’altres ciutats, com és el cas de la participació dels rapers FRAC de Cádiz o la companyia de dansa i música Ex Nihilo, de Marsella.

La música experimental i de proximitat jugarà un paper destacat amb la presència del Moviment d’Insurrecció Sonora, i el ja citat rapsode de Sant Andreu, Taibi. Alhora, hi haurà lloc per propostes més pausades (i de menys decibels), amb projectes acústics com Scott Manion o Suena Barro. En aquest espai, el festival oferirà activitats relacionades amb la dansa, la performance i les arts visuals, proposades per BofiraxSosun DanceEx NihiloMiss Ex i Placenta. Activitats dirigides a famílies, nens i nenes, estudiants de música i una gran varietat de públics.

Aquesta edició comptarà amb la implicació d’altres projectes que formen part del programa Cultura Viva, com ara Discofòrum i la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona. També hi haurà una Fira Discogràfica i una proposta gastronòmic-musical, entre d’altres accions. Enguany, i en col·laboració amb el projecte In-Edit Talent, diversos grups de joves d’entre 15 i 25 anys rodaran els seus curtmetratges musicals en el marc del festival. Les obres resultants s’estrenaran durant el festival In-Edit 2019.

ACCIONS RELACIONADES
XARXES RELACIONADES
PROJECTES RELACIONATS