ARTISTES

Centrat en aprofitar l'eina audiovisual dins el nostre projecte o entitat.

Centrat en aprofitar l'eina audiovisual dins el nostre projecte o entitat.

Es reactiva l'holò feminista de La Veïnal, un dels projectes del Cultura Viva, i es vol enfocar com un procés comunitari. El seu objectiu és enfortir la xarxa de suport mutu de la ciutat mitjançant la col·laboració entre entitats i agents feministes. Per això han organitzat aquest taller de vídeo per empoderar les entitats feministes en comunicació visual!

 

Si ets una entitat feminista, La Veïnal us convida a participar en aquest taller gratuït per a entitats i agents feministes centrat en aprofitar l'eina audiovisual dins el nostre projecte o entitat. Es treballarà i s'aprendrà de forma comuna, tot compartint solucions, maneres de fer i experiències, i també hi haurà espai per gaudir d'atenció especialitzada per a cada cas concret. 

L'objectiu principal és fomentar l'ús de l'eina audiovisual i aprofitar-la al màxim pel creixement i benefici del nostre projecte feminista, així com oferir les eines necessàries per tal de fer-ho possible. 

El taller tindrà lloc els dies 25 d'abril, 2, 9 i 16 de maig a l'Espai Jove la Fontana (Sala Alliberada) de 17:30 a 19:00. 

Si us interessa assistir-hi, ompliu el  formulari  per a formalitzar la inscripció.

La Veïnal és per a totes!

ACCIONS RELACIONADES
XARXES RELACIONADES
PROJECTES RELACIONATS