"La Mercè més alternativa que té lloc al recinte de Fabra i Coats"

"La Mercè més alternativa que té lloc al recinte de Fabra i Coats"

El festival Acció Cultura Viva està impulsat per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les festes de La Mercè i organitzat de manera col·lectiva, assembleària i oberta. És un projecte de democràcia cultural que busca complicitats amb projectes d’economia social i que es gestiona de manera transparent. Promou processos artístics que ens enforteixin col·lectivament, dignifiquin el treball artístic i posin en valor la cultura de codi obert, la lliure circulació i la remescla.

Acció Cultura Viva forma part de Cultura Viva, un programa impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona, amb el suport del Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum, i està organitzat pels col·lectius i espais següents: AltereventsAteneu L’HarmoniaLas Pibas ProducenCultura en VivoNau BostikFabra i Coats-Fàbrica de CreacióThe Good Good, QuesoniLa Clara Comunicació, Mostra Festival, Mari Carne Vegana Produccions, Praxedes Col·lectiu Cultural, Radi Solar, EMPTY 6 PACK, dePape,; Mondosonoro,: Radio 3 i Ràdio 4, FricanDones, Boca Ràdio i altres persones a títol individual. 

Les decisions es prenen en diverses comissions de treball obertes a qualsevol que hi tingui interès, i es posen en comú en un plenari també públic i obert. Si en lloc de presentar una proposta, vols participar en el plenari i/o a les comissions, envia'ns un correu electrònic.
 

¡Mira totes les edicions ja realitzades!

Acció Cultura Viva 22
Acció Cultura Viva 21
Acció Cultura Viva 20
Acció Cultura Viva 19
Acció Cultura Viva 18
Acció Cultura Viva 17

 

Video file