"La Mercè més alternativa que té lloc al recinte de Fabra i Coats"

"La Mercè més alternativa que té lloc al recinte de Fabra i Coats"

El festival Acció Cultura Viva està impulsat per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les festes de La Mercè i organitzat de manera col·lectiva, assembleària i oberta. És un projecte de democràcia cultural que busca complicitats amb projectes d’economia social i que es gestiona de manera transparent. Promou processos artístics que ens enforteixin col·lectivament, dignifiquin el treball artístic i posin en valor la cultura de codi obert, la lliure circulació i la remescla.

Acció Cultura Viva forma part de Cultura Viva, un programa impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona, amb el suport del Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum, i està organitzat pels col·lectius i espais següents: Altereventsl’Ateneu L’HarmoniaLas Pibas ProducenCultura en VivoEl Triangle ContraculturalLa FrescaNau BostikDona CançóFabra i Coats-Fàbrica de CreacióThe Good GoodLlobregat Block Party, Pedra, QuesoniLa Clara Comunicació, la Xarxa d'Economia Solidària (XES) i altres persones a títol individual. 

Les decisions es prenen en diverses comissions de treball obertes a qualsevol que hi tingui interès, i es posen en comú en un plenari també públic i obert. Si en lloc de presentar una proposta, vols participar en el plenari i/o a les comissions, envia'ns un correu electrònic.