El Festival de les Arts Comunitàries de Catalunya

El Festival de les Arts Comunitàries de Catalunya

El Festival de les Arts Comunitàries de Catalunya vol ser un espai comunitari de destrucció i confusió, entorn les Arts Comunitàries. Una trobada que se sustenti en plantejaments crítics i cooperatius per tal de  revisar i reformular el nostre paper com a ciutadanes, entitats privades i administracions. 

Des del 2018 el FAACCC segueix i té en compte el camí de centenars de propostes culturals per esdevenir punt de trobada i de diverses activitats al voltant del desig profund de fer, sentir i pensar a través de les pràctiques artístiques i la participació cultural.

El Festival de les Arts Comunitàries és un programa coordinat per Basket Beat i que rep la col·laboració de quatre grups de participació: 

Entitats: ArtibarriExperimentem amb l'artTeleducaLa NaveVaForn de teatre Pa'tothomAteneu Popular de 9 Barris, median T la danza, Frame77 i Connectats Cooperativa.

Descentralitzades: Associació AtomicaGargar FestivalLoRelacionalCentre d'Art La PaneraLa VoltaConArte InternacionalMuseu de la Vida RuralFundació CarullaMusicop  i Artescena Social.

Universitats: Grup d’Investigació Social i Educativa de l’Activitat Física i l’Esport de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC, centre de Barcelona); el Departament de Didàctica de l’Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); el Grup d’Innovació i Anàlisi Social de la Fundació Pere Tarrés (Universitat Ramon Llull); Bemen- 3Escola Universitària ERAM (Universitat de Girona), Observatori d'Arts Aplicades de l'Institut de teatre de Barcelona (IT).

Veïnes: Les veïnes del districte de Sant Andreu de Barcelona interessades en la cultura com a eina per a crear comunitat estan convidades a participar-hi.

Twitter: @FAACCC1

Facebook: Festival FAACCC 

Instagram: @festivalfaaccc